Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Νέο επεισόδιο και την Πέμπτη; Από πότε θα γίνει 5 μέρες το Survivor;

Έρχεται σύντομα η απόφαση του ΣΚΑΪ - Προλαβαίνει τον ανταγωνισμό και κρατά υψηλά την τηλεθέαση

30 Ιανουαρίου 2021 09:07
Survivor spoiler: Νέο επεισόδιο και την Πέμπτη; Από πότε θα γίνει 5 μέρες το Survivor;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Πρώτα εδώ στο Athensmagazine.gr είχατε διαβάσει για την επιθυμία της παραγωγής του Survivor και του ΣΚΑΪ να βάλει επεισόδιο και την Πέμπτη.

Μια μέρα μετά το έβγαλε «αποκλειστικό» η Real News και την επόμενη είχε γραφτεί σ' όλα τα sites. Ωστόσο βιάστηκαν λίγο να μας αντιγράψουν γιατί το πέμπτο επεισόδιο μέσα στην εβδομάδα θα αργήσει και μπορεί να μην μπει και ποτέ. Από τι θα εξαρτηθεί αυτό; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο, με φοβερά πράγματα να συμβαίνουν στο επόμενο επεισόδιο.

Survivor spoiler επεισόδια τις Πέμπτες

Survivor spoiler: Προσεχώς... 5ο επεισόδιο μέσα στην εβδομάδα για το ριάλιτι

Η πρώτη εβδομάδα τηλεθέασης απέναντι στο Master Chef ήταν εξαιρετική για το Survivor και τον ΣΚΑΪ. Οπότε σε πρώτη φάση το επεισόδιο της Πέμπτης απομακρύνεται. Αν συνεχίσει το Survivor να είναι από πάνω στην μάχη της τηλεθέασης τα επεισόδια τα παραμείνει 4 την εβδομάδα! Πως θα γίνουν όμως πέντε;

Σε ελάχιστες εβδομάδες ξεκινάει η Φάρμα στον ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον πρώην του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη. Φήμες αναφέρουν πως η Φάρμα θα παίζει Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, δηλαδή τις μέρες που δεν θα παίζει το Survivor. Τι «σατανικό» σκέφτονται στον ΣΚΑΙ; Πως εφόσον τα νούμερα της Φάρμας είναι πολύ καλά να βάλουν επεισόδιο και Πέμπτη για να κάνουν το τηλεοπτικό κοινό να μην «δεθεί» με το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Οπότε αναμένουμε Φάρμα και βλέπουμε για 5ο επεισόδιο μέσα στην εβδομάδα για το Survivor, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Survivor spoiler 31/01: Ήρθε η ώρα να κερδίσουν οι Διάσημοι; Η μεγάλη ανατροπή!

Survivor spoiler 31/01: Μπορεί ο ΣΚΑΙ να μην έχει δώσει ακόμα trailer με το επεισόδιο της Κυριακής (31/01) στο Survivor όμως η αγωνία έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Για δεύτερη σερί εβδομάδα, μετά την αλλαγή των ομάδων, οι «Μπλε» κέρδισαν όλες τις μέρες αλλά με τεράστια δυσκολία. Είναι χαρακτηριστικό πως 3 από τις 4 αναμετρήσεις κρίθηκαν στο 9-9, επομένως τεράστιο ρόλο έπαιξε και ο παράγοντας τύχη.

Τι θα δούμε όμως τη νέα εβδομάδα; Δεδομένα θα πρέπει να θεωρείται πως οι Διάσημοι, δηλαδή η κόκκινη ομάδα, θα έχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες για μια ή και παραπάνω νίκες. Και ξεκινάμε την Κυριακή με έπαθλο φαγητού που το έχουν τεράστια ανάγκη οι κόκκινοι.

Survivor spoiler 31/01

Survivor spoiler: Έτοιμοι να πάρουν μια μεγάλη νίκη οι «Κόκκινοι»

Μπορεί trailer να μην έχουμε, μπορεί καν ούτε πλάνα να μην έχουμε δει από το αγώνισμα της πρώτης ημέρας της νέας εβδομάδας, όμως αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως οι «Κόκκινοι» είναι πιο κοντά από ποτέ! Θα τα καταφέρουν;

Το σίγουρο είναι πως χωρίς την Ασημίνα θα έχουν δύο δεδομένες ήττες λιγότερες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από την Κυριακή τις προσπάθειές τους θα ενισχύσει και ο Ηλίας Μπόγδανος που θα μπει στην ομάδα των Διασήμων.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν πολλά αποκλειστικά γύρο από το Survivor, μια μέρα πριν επιστρέψει στις οθόνες μας! Λίγο υπομονή ακόμα λοιπόν...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share