Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η ήρεμη Καρολίνα «ξέσπασε» πάλι - «Είσαι ρουφιάνα και απαράδεκτη»

Έξαλλη με τη συμπαίκτριά της - Δε σταμάτησε τους «κεραυνούς» εναντίον της

23 Φεβρουαρίου 2021 22:27
Survivor 4: Η ήρεμη Καρολίνα «ξέσπασε» πάλι - «Είσαι ρουφιάνα και απαράδεκτη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ένα έντονο ξέσπασμα της Καρολίνας ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor, με την ίδια να τα βάζει αυτήν την φορά με την Σοφία Μαργαρίτη.

Οι εντάσεις του χθεσινού συμβουλίου του νησιού φαίνεται να συνεχίστηκαν και στις καλύβες των παικτών και ιδιαίτερα σε αυτή της Κόκκινης ομάδας, η οποία έχει αποφασίσει ποιους θα βγάλει στη σέντρα.

Survivor 4: Νέα επίθεση της Καρολίνας - «Κατακεραύνωσε» τη Σοφία

Συγκεκριμένα, η Καρολίνα έστησε στον τοίχο την Σοφία, καθώς η δεύτερη έχει υποστηρίξει πολλές φορές πως οι ψήφοι είναι φτιαχτοί, καθώς οι περισσότεροι παίκτες μεταξύ τους συνεχώς κατευθύνουν τον έναν τον άλλο, για το ποιον θα βγάλουν στον τάκο, με την Ανθή και τον Περικλή να είναι αυτοί που η πλειοψηφία της ομάδας θέλει να διώξει.

Αυτό όμως φαίνεται να ισχύει και από την πλευρά της Σοφίας, μιας και η ίδια παρόλο που κατηγορεί την συμπεριφορά αυτή, είχε αλληλοψηφιστεί με την Μαριάνθη προκειμένου να μην συγκεντρώσει πολλές ψήφους η Ανθή, ενώ έβγαλε στην σέντρα και τον Γιώργο Κοψιδά.

Survivor spoiler: Έξαλλος ο Γιώργος Λιανός με τη Σαλαγκούδη - Τον κρατούσε η παραγωγή στο συμβούλιο

Survivor spoiler: Έξαλλος ήταν ο Γιώργος Λιανός στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης, με την Ανθή Σαλαγκούδη να τα βάζει μαζί του και τον ίδιο να έρχεται εκτός εαυτού, σε βαθμό που η παραγωγή του Survivor τον κρατούσε, ώστε να μην «εκραγεί».

Ο γνωστός τραγουδιστής καταγράφει τα τελευταία χρόνια μια εξαιρετική πορεία ως παρουσιαστής, με το ριάλιτι επιβίωσης να έρχεται να ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του. Η αμεσότητά του, η θετική αύρα που βγάζει η παρουσία του και οι τρομερές του ατάκες στη διάρκεια των αγωνισμάτων, τον έχουν φέρει σε σημείο να γίνει αγαπητός στο κοινό σε βαθμό, όπου αρκετοί θεωρούν πως είναι ενδεχομένως καλύτερος του Σάκη Τανιμανίδη.

Survivor spoiler: Τα νεύρα του Λιανού με τη Σαλαγκούδη και η επέμβαση της παραγωγής

Ο Λιανός, όμως, είναι επίσης άνθρωπος και θα έχει τις δύσκολες στιγμές του, επιχειρώντας πολλές φορές να παίξει ρόλο «πυροσβέστη» στους τσακωμούς των δύο ομάδων. Σε έναν εξ αυτών, μάλιστα, έγινε δέκτης μιας… αδέσποτης από τη Σαλαγκούδη, η οποία στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό της, κατηγόρησε τον παρουσιαστή, ότι δεν την άφηνε να το κάνει.

Ο Γιώργος Λιανός, όμως, έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και την ανάγκασε να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της, η οποία δεν έχει καμία δικαιολογία απέναντι σε έναν άνθρωπο, που αφήνει πάντοτε τις συζητήσεις να εξελιχθούν και τους παίκτες να ξεδιπλώσουν την άποψη και την προσωπικότητά τους. Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, ο ίδιος ήταν έξαλλος στο συμβούλιο, με την παραγωγή να τον συγκρατεί, ώστε να μην «ξεσπάσει».

Αν προσέξει κανείς, άλλωστε, τις εκφράσεις του, μόλις άκουσε τις κατηγορίες από τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, που έχει γίνει εδώ και καιρό ένα εκ των κεντρικών θεμάτων συζήτησης στο ριάλιτι, ήταν φανερά εκνευρισμένος από την άδικη κατηγορία, που του είχε προσάψει. Σύντομα, όμως, με τη βοήθεια και των υπόλοιπων μελών της παραγωγής, τα πνεύματα ηρέμησαν ανάμεσα στους δύο και ο Λιανός συνεχίζει κανονικά να αποδίδει άριστα το φετινό του έργο, αναδεικνυόμενος δικαίως σε κορυφαία προσωπικότητα του Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share