Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 23/02: Επιβεβαιώνεται η πληροφορία μας! Υποψήφιες προς αποχώρηση Ανθή, Σοφία και Μαριάνθη!

Σας το είχαμε αποκαλύψει από το πρωί!

23 Φεβρουαρίου 2021 21:23
Survivor spoiler 23/02: Επιβεβαιώνεται η πληροφορία μας! Υποψήφιες προς αποχώρηση Ανθή, Σοφία και Μαριάνθη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Πρώτο το Athensmagazine.gr σας είχε αποκαλύψει από το πρωί της Τρίτης πως οι κόκκινοι χάνουν ξανά την ασυλία και οι υποψήφιες θα είναι 3 γυναίκες!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 15:00 το Athensmagazine.gr και ο Παναγιώτης Παπανικολάου σας μετέφεραν την πληροφορία του πως οι υποψήφιες θα είναι 3 γυναίκες από την ομάδα των κόκκινων! Τότε αρκετοί δεν το πιστέψαμε αλλά τελικά φαίνεται πως επιβεβαιώνεται αφού και η τελική μας διαρροή αναφέρει ακριβώς αυτό!

Πως δηλαδή, εκτός της Ανθής Σαλαγκούδη που βγήκε στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/02) υποψήφια προς αποχώρηση, στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού θα μπουν και οι φίλες της, Σοφία Μαργαρίτη και Μαριάνθη Κάσδαγλη!

Η Σοφία αναμένεται να βγει από την ψηφοφορία και όχι ο Κώστας Παπαδόπουλος ή ο Τριαντάφυλλος που περίμεναν οι περισσότεροι ενώ η Καρολίνα που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία θα δώσει την Μαριάνθη! Επομένως μια μίνι κλίκα που είχε στηθεί ανάμεσα στις τρεις τους αναγκαστικά θα σπάσει!

Πως θα δεχτούν την εξέλιξη αυτή οι συγκεκριμένες παίκτριες; Σίγουρα η ένταση θα είναι μεγάλη και το σημερινό επεισόδιο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler 23/02 υποψήφιες προς αποχώρηση

Survivor spoiler 23/02 υποψήφιες

Survivor spoiler 23/02 υποψήφιοι

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share