Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 23/02, part 2: Ανατροπή! Αυτοί θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

23 Φεβρουαρίου 2021 12:33
Survivor spoiler 23/02, part 2: Ανατροπή! Αυτοί θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα (23/02) στο Survivor με κόκκινους και μπλε να δίνουν την δική τους μάχη! Ποιοι θα είναι όμως οι άλλοι 2 (τουλάχιστον) υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Χτες είδαμε ακόμα ένα επεισοδιακό επεισόδιο και κυρίως στο συμβούλιο του νησιού! Από την κρίση πανικού της Ελευθερίας Ελευθερίου μέχρι την επίθεση στον Τριαντάφυλλο και τους τσακωμούς της Σοφίας με τον Ντάφυ και τον Γιώργο Κοψιδά! Κάπου εκεί αποκαλύφθηκε και ο ύπουλος ρόλος του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος θέλει να "φάει" τον Τριαντάφυλλο!

Στην αντίπερα όχθη όσο κερδίζουν ασυλίες το κλίμα δείχνει να φτιάχνει για τους μπλε, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε τον Αλέξη Παππά να προσπαθεί να μπει ξανά ενεργά μέσα στην ομάδα και να τα βρίσκει με τους υπόλοιπους! Αρκετοί δείχνουν να τουμπάρουν εκτός από τον Νίκο Μπάρτζη!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 23/02: Ανατροπή! Αυτοί θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στην πρώτη ασυλία οι μπλε καθάρισαν τους κόκκινους με 10-5 τάκα τάκα και κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρώτη ασυλία! Αυτό σημαίνει πως οι κόκκινοι έπρεπε να δώσουν έναν υποψήφιους, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος εκτός της Ανθής Σαλαγκούδη και η Καρολίνα που κέρδισε την ατομική ασυλία έχει στα χέρια της τον δεύτερο υποψήφιο, τον οποίο θα αποκαλύψει σήμερα!

Πάμε όμως στα σημερινά! Δεύτερος αγώνας ασυλίας για μπλε και κόκκινους! Υπάρχει κάποιο φαβορί ή κάποια διαρροή!

Survivor spoiler 23/02: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας;

Πάμε λοιπόν στο ζουμί της υπόθεσης! Κόκκινοι και μπλε μπαίνουν σήμερα σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης (αντίστοιχο με αυτόν που ο Δημήτρης Μακρόπουλος είχε πέσει μέσα στις λάσπες με το πρόσωπο) και καλούνται να ανταπεξέλθουν! Ο στόχος δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολος, την ίδια στιγμή που οι μπλε έχουν δυναμώσει αρκετά οι πρώτες πληροφορίες τους θέλουν και σήμερα νικητές! Ωστόσο για το σίγουρο spoiler συντονιστείτε στο Athensmagazine.gr λίγο μετά τις 19:30!

Survivor spoiler 23/02: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Survivor spoiler υποψήφιοι

Το πρωί της Τρίτης σας αποκαλύψαμε πως η Καρολίνα θα δώσει υποψήφια προς αποχώρηση την Σοφία εφόσον δεν βγει υποψήφια από την κάλπη! Ωστόσο αυτό το εφόσον δείχνει να επιβεβαιώνεται! Τι θα ισχύσει τότε; Αν η Σοφία βγει υποψήφια από την κάλπη αρκετοί αναφέρουν ότι η Καρολίνα θα δώσει τον Τριαντάφυλλο! Ωστόσο μην αποκλείεται να δείτε στη θέση αυτή τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον οποία είχε ψηφίσει η Καρολίνα την προηγούμενη βδομάδα για λόγους ανάλογους με εκείνους που ψήφισε και την Σοφία!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share