Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 23/02, vol.2: Αυτόν δίνει ως υποψήφιο προς αποχώρηση η Καρολίνα!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

23 Φεβρουαρίου 2021 09:08
Survivor spoiler 23/02, vol.2: Αυτόν δίνει ως υποψήφιο προς αποχώρηση η Καρολίνα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας σήμερα (23/02) και το Athensmagazine.gr σας έχει παρασκήνιο με την υποψήφιο προς αποχώρηση που θα δώσει η Καρολίνα!

Χτες είδαμε ακόμα ένα επεισοδιακό επεισόδιο και κυρίως στο συμβούλιο του νησιού! Από την κρίση πανικού της Ελευθερίας Ελευθερίου μέχρι την επίθεση στον Τριαντάφυλλο και τους τσακωμούς της Σοφίας με τον Ντάφυ και τον Γιώργο Κοψιδά! Κάπου εκεί αποκαλύφθηκε και ο ύπουλος ρόλος του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος θέλει να "φάει" τον Τριαντάφυλλο!

Στην αντίπερα όχθη όσο κερδίζουν ασυλίες το κλίμα δείχνει να φτιάχνει για τους μπλε, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε τον Αλέξη Παππά να προσπαθεί να μπει ξανά ενεργά μέσα στην ομάδα και να τα βρίσκει με τους υπόλοιπους! Αρκετοί δείχνουν να τουμπάρουν εκτός από τον Νίκο Μπάρτζη!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler Υποψήφια προς αποχώρηση

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στην πρώτη ασυλία οι μπλε καθάρισαν τους κόκκινους με 10-5 τάκα τάκα και κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρώτη ασυλία! Αυτό σημαίνει πως οι κόκκινοι έπρεπε να δώσουν έναν υποψήφιους, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος εκτός της Ανθής Σαλαγκούδη και η Καρολίνα που κέρδισε την ατομική ασυλία έχει στα χέρια της τον δεύτερο υποψήφιο, τον οποίο θα αποκαλύψει σήμερα!

Survivor spoiler: Ποιον δίνει υποψήφιο προς αποχώρηση η Καρολίνα;

Ποιος θα είναι αυτός; Εφόσον δεν δοθεί από την ψηφοφορία των παικτών υποψήφια από την Καρολίνα θα δοθεί η Σοφία Μαργαρίτη, την οποία και ψήφισε χτες! Ο λόγος είναι πως τελευταία αλλά κυρίως στο χθεσινό συμβούλιο η Σοφία έκανε άνω κάτω την ομάδα, λέγοντας πολλά ψέματα για να γίνει αρεστή στην Ανθή Σαλαγκούδη!

Survivor spoiler 23/02, vol.2: Αυτόν δίνει ως υποψήφιο προς αποχώρηση η Καρολίνα!

Επομένως εφόσον την γλιτώσει από την ψηφοφορία των συμπαικτών της η Σοφία δεν θα την γλιτώσει από την Καρολίνα! Όσο για τον άλλον υποψήφιο θα κριθεί από την ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία! Αν κερδίσουν οι μπλε θα δοθεί ένας κόκκινος που για μας θα κριθεί ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο ή τον Κώστα Παπαδόπουλο, αναλόγως με το τι θα ψηφίσουν και οι νέοι παίκτες!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share