Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4 - Σοφία Μαργαρίτη: "Δεν είμαι υπάλληλος σου να μου μιλάς εμένα έτσι επειδή με πληρώνεις"!

Το τραγικό μήνυμα που πέρασε η Σοφία Μαργαρίτη!

23 Φεβρουαρίου 2021 11:17
Survivor 4 - Σοφία Μαργαρίτη:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα ταλανίζεται από καταγγελίες στον εργασιακό χώρο η Σοφία Μαργαρίτη πέρασε ένα απαράδεκτο μήνυμα στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού!

Τι συνέβη; Συγκεκριμένα ενώ τσακωνόταν με τον Τριαντάφυλλο σχετικά με τον τσακωμό γύρω από το πρόσωπο της Ανθής Σαλαγκούδη, η Σοφία γύρισε και του είπε "Δεν είμαι ούτε γυναίκα σου, ούτε υπάλληλος του να του μιλάς άσχημα επειδή τον πληρώνεις"!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Με λίγα λόγια η Σοφία θεωρεί λογικό να μιλάει ένας εργαζόμενος άσχημα σε έναν υπάλληλό του, στέλνοντας ένα εντελώς λάθος μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, την ίδια στιγμή που κάτι αντίστοιχο απασχολεί την χώρα μας τις τελευταίες μέρες!

Δείτε τι ακριβώς είπε στο παρακάτω βίντεο και συγκεκριμένα στο 09:30 και μετά:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: «Ξεκατίνιασμα» των «Κόκκινων» στο συμβούλιο - Σε κατάσταση «διάλυσης» η ομάδα

Δεν είχε προηγούμενο ο τσακωμός των Κόκκινων στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Όλοι οι παίκτες τα έβαλαν με όλους και η «μπάλα» χάθηκε.

Όλα ξεκίνησαν από την Σοφία Μαργαρίτη που κατηγόρησε τον Γιώργο Κοψιδά πως κινεί τα νήματα και την αποκαλεί διπρόσωπη ενώ μπροστά στις κάμερες δείχνει έναν άλλον εαυτό.

Survivor 4: Χαμός στο συμβούλιο για την κόκκινη ομάδα

Στην συνέχεια ο Γιώργος Κοψιδάς κατηγόρησε ανοιχτά την Σοφία πως στηρίζει την Ανθή Σαλαγκούδη γιατί βγαίνει δημοφιλέστερη παίκτρια και έτσι προσπαθεί να ευνοηθεί και η ίδια, με την τελευταία να «βγάζει νύχια».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share