Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4 trailer 22/02: Η Ελευθερίου παθαίνει κρίση και φεύγει από το συμβούλιο!

Ξεσπά σε κλάματα! Χαμός στο αποψινό επεισόδιο!

22 Φεβρουαρίου 2021 07:45
Survivor 4 trailer 22/02: Η Ελευθερίου παθαίνει κρίση και φεύγει από το συμβούλιο!

Survivor 4 -trailer: Χαμός αναμένεται να γίνει και στο αποψινό 22/02 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς αρχικά θα υπάρξει τσακωμός στη μπλε ομάδα, ενώ στη συνέχεια η Ελευθερία Ελευθερίου θα πάθει κρίση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Η Ελευθερία Ελευθερίου ζει ένα δράμα στην καλύβα των Μπλε, με συνεχόμενο bullying, γι' αυτό και φαίνεται να έχει στραφεί προς την μία υποομάδα αυτής, του Κρις και του Αλέξη. Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε να υπάρχει ένας μίνι καυγάς, καθώς η παίκτρια κατηγόρησε τους συμπαίκτες της πως της έκλεψαν φαγητό.

Στο αποψινό επεισόδιο, λοιπόν, θα δούμε τις ισορροπίες στην Μπλε ομάδα να αλλάζουν ξανά! Πάλι θα ξεσπάσει καυγάς μεταξύ της Ελευθερίας και της Άννας Μαρίας και πάλι οι εντάσεις θα ανέβουν μόνο που αυτή την φορά η τραγουδίστρια δε θα μπορέσει να κρύψει το πόσο την επηρεάζει ψυχολογικά όλο αυτό.

Survivor 4 trailer

Όπως θα δείτε και στο trailer, η τραγουδίστρια στο συμβούλιο του νησιού θα νιώσει να πνίγεται και θα ζητήσει να φύγει από εκεί, ώστε να μείνει λίγο μόνη. Η ίδια θα μεταφερθεί στο δάσος και θα πλαντάξει στο κλάμα!

Όσα θα δούμε στο αγώνισμα του Survivor

Από την άλλη, σήμερα έχουμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας για την εβδομάδα! Ο στίβος μάχης θα είναι αρκετά απαιτητικός, καθώς θα χρειάζεται αρκετή ταχύτητα.

Από την μια οι Μπλε είναι αρκετά ανεβασμένοι με την προσθήκη των νέων παικτών και μετά την χθεσινή τους νίκη, ενώ από την άλλη, οι κόκκινοι είναι αρκετά πεισμωμένοι και δε θέλουν να χάσουν. Ποιος θα τα καταφέρει; Το Athensmagazine.gr θα σας αποκαλύψει με spoil! Μέχρι τότε, δείτε το trailerl.

Το σημερινό 22/2 trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share