Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Μπάχαλο η μπλε ομάδα - Μοιράζουν ξανά τις προμήθειες - Θα μαγειρεύει ο καθένας ξεχωριστά (video)

Ένας μικρός χαμός!

21 Φεβρουαρίου 2021 21:39
Survivor 4: Μπάχαλο η μπλε ομάδα - Μοιράζουν ξανά τις προμήθειες - Θα μαγειρεύει ο καθένας ξεχωριστά (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ένα μπάχαλο η μπλε ομάδα, αφού μετά τους Μαχητές που είχαν χωρίσει τις προμήθειες στα δύο, το ίδιο θα γίνει και τώρα ως μπλε ομάδα!

Αφορμή στάθηκαν οι κατηγορίες της Ελευθερίας Ελευθερίου πως της έκλεψαν φαγητό και της έβαλαν λιγότερο φαγητό, ενώ έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως ο Αλέξης Παππάς πήρε το μέρος των άλλων παιδιών και γύρισε την πλάτη στην Ελευθερία!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor 4: Μπάχαλο η μπλε ομάδα

Έξαλλος για ακόμα μια φορά ο Νίκος Μπάρτζης ζήτησε να χωριστούν οι προμήθειες και μάλιστα εφόσον δεν δεχτεί η πλειοψηφία ο ίδιος ήθελε το μερίδιό του ξεχωριστά!

Οι μπλε τελικά αποφάσισαν να τις μοιράσουν κάτι που δεν άρεσε ούτε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά ούτε και στον Κρις Σταμούλη, αφού θα πρέπει να ανάβουν δύο φωτιές και να μαγειρεύουν δύο φορές!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler: Τραγικοί μπλε, έφαγαν την μερίδα της Μαριπόζα ενώ 2 συνάνθρωποί τους ήταν νηστικοί 7 μέρες - Ποια η αλήθεια;

Survivor spoiler: Κατά καιρούς έχουμε δεχτεί επιθέσεις πως στηρίζουμε εδώ μέσα τη κόκκινη ομάδα και κράζουμε συνεχώς τους μπλε!

Συγνώμη αλλά εδώ πέρα η όλη κατάσταση ξεπερνάει τα όρια ενός ριάλιτι και μιλάμε για ανθρωπιά! Τι είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε; Δύο ανθρώπους να δέχονται μεγάλο μπούλινγκ επειδή μέσα στην πείνα τους τόλμησαν να απομακρυνθούν από την παραλία και να καταλύσουν σε ξενοδοχείο να φάνε!

Οκ, δεκτό είναι πέρα από τους κανόνες και ίσως να έπρεπε να αποβληθούν, όπως είχε γίνει στο πρώτο Survivor 2003 και αντίστοιχο περιστατικό! Από την στιγμή όμως που παρέμειναν στο παιχνίδι δεν γίνεται να δείχνεις τέτοια συμπεριφορά!

Μέσα στις προμήθειες της εβδομάδας είχε ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός πως για την ομάδα των μπλε θα είναι 20% λιγότερες! Δεν είπε πως δεν θα μπορούν να δώσουν λίγο και στα άλλα δύο παιδιά, παρότι εξαιτίας τους έσκασε η τιμωρία!

Μερίδα Μαριπόζας Survivor

Αρχικά κύριε Νίκο Μπάρτζη που έκανες σαν τρελός και έλεγες ας δώσει η Ελευθερία μερίδιο από την τροφή της μιλάμε για δύο ανθρώπους που επί μια εβδομάδα τρώνε ΜΟΝΟ καρύδα! Πρόσεχε, μιλάμε για δύο ανθρώπους! Ζώα να ήταν (που ειδικά εσύ εκθρέφεις) θα είχαν πεθάνει χωρίς φαγητό μια εβδομάδα. Δεν σκότωσαν κανέναν ή μήπως τα ζώα σου εσένα δεν έχουν φύγει ποτέ από το κοπάδι!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share