Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Κόλαση στους Κόκκινους - Απίστευτος τσακωμός Σοφίας με Ντάφυ - Ούρλιαζαν οι δύο παίκτες! (video)

Στα άκρα οι σχέσεις των παικτών!

21 Φεβρουαρίου 2021 23:13
Survivor 4: Κόλαση στους Κόκκινους - Απίστευτος τσακωμός Σοφίας με Ντάφυ - Ούρλιαζαν οι δύο παίκτες! (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Τσακωμός άνευ προηγουμένου στην κόκκινη ομάδα ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Σοφία Μαργαρίτη!

Η αιτία; Η Ανθή Σαλαγκούδη! Συγκεκριμένα η επίθεση του Ντάφυ στην δημοσιογράφο έβγαλε από τα ρούχα της την Σοφία, η οποία θέλοντας να πει στον Τριαντάφυλλο πως δεν έκανε σωστά να αναφερθεί στον πατέρα της κοπέλας η κατάσταση ξέφυγε!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Η τραγουδιστής επέμεινε πως δεν είπε τίποτα ειρωνικό και κακό για την οικογένεια της Ανθής όμως η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει!

Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor 4: Επιτέλους το κατάλαβαν! Κάποιος σφύριξε στους κόκκινους ότι η Ανθή μένει στο παιχνίδι από ψήφους του πατέρα της!

Survivor 4: Έπρεπε κάποτε να γίνει κι αυτό! Κάποιος σφύριξε στους παίκτες των κόκκινων πως ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη στηρίζει την κόρη του και με ψήφους την κρατάει μέσα στο παιχνίδι! Άλλωστε αυτά έχουν ειπωθεί σε πολλές εκπομπές και το πιθανότεροι είναι νέοι παίκτες που μπήκαν να το μετέφεραν και στους υπόλοιπους!

Αρχικά ο Τριαντάφυλλος έκανε επίθεση στην Ανθή Σαλαγκούδη κάνοντας αναφορά στον πατέρα της και ακολούθησαν οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Κόρομι!

Οι παίκτες είναι έξαλλοι μ' αυτό που συμβαίνει με την Ανθή αφού καταλαβαίνουν πως αποκλείεται να κρατάει στο παιχνίδι ο κόσμος μια κοπέλα που είναι αδύναμη στα αγωνίσματα και δεν προσφέρει το παραμικρό στην ομάδα και στην καλύβα, αφού κάθεται όλη μέρα στην παραλία και τα περιμένει όλα έτοιμα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share