Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Άγριος καβγάς Τραντάφυλλου-Σοφίας με επίκεντρο την Ανθή! Ξεσπά σε κλάματα η Σαλαγκούδη (Video)

Γίνεται αναφορά στον πατέρα της!

21 Φεβρουαρίου 2021 15:54
Survivor spoiler: Άγριος καβγάς Τραντάφυλλου-Σοφίας με επίκεντρο την Ανθή! Ξεσπά σε κλάματα η Σαλαγκούδη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ένα απίστευτο spoiler για το Survivor 4 έδωσε η εκπομπή Σου-Κου Family. Συγκεκριμένα, θα δούμε τον Τριαντάφυλλο να έχει έναν άγριο καβγά με την συμπαίκτρια του, Σοφία Μαργαρίτη, λόγω της Ανθής Σαλαγκούδη. Παράλληλα, δείτε αναλυτικά τα «έσοδα» των παικτών. Ο «χαμένος» με τα 28.000 ευρώ και ο «άρχοντας» με τα 48.000.

Ο τραγουδιστής θα δηλώσει στις κάμερες έξαλλος πως η δημοσιογράφος δεν βοηθάει καθόλου στις δουλειές της καλύβας, αλλά κάθετε όλη την ημέρα με το μαγιό της.

Μάλιστα, θα δούμε την Ανθή Σαλαγκούδη να ξεσπάει σε κλάματα καθώς όπως θα πει, «Δεν έχω λόγο να απολογηθώ σε κανέναν, χρησιμοποιούν για ακόμη μια φορά τον πατέρα μου».

Η Σοφία Μαργαρίτη θα υποστηρίξει την Ανθή με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα με τον Τριαντάφυλλο. Ενώ, ο τραγουδιστής από την πλευρά του, θα εκνευριστεί πολύ, αφού λέει πως δεν έχει αναφέρει ποτέ το όνομα του πατέρα της συμπαίκτριας του.

Survivor 4: "Το σώμα μου που υπέφερε και..." - Η πρώτη ανάρτηση της Κρεμλίδου μετά την οικειοθελή αποχώρηση της

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, πριν από λίγες ημέρες, ανακοίνωσε ως αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 4, λόγω προβλήματος με την υγεία της, αφού ένιωθε το σώμα της να καταρρέει. Μάλιστα, πριν λίγο έκανε και την πρώτη της ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, η instagrammer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διάφορες φωτογραφίες από στιγμές της στο Survivor 4 και θέλησε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που της έστειλε θετικά, αλλά και αρνητικά μηνύματα.

Survivor 4 - Η ανάρτηση της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου

«ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ μια φράση που λεμέ συχνά αλλά δεν καταλαβαίνουμε την σημασία της ,χαμένοι πολλές φορές στην καθημερινότητα μας ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδίας όσους αφιέρωσαν χρόνο από την μέρα τους στο να μου στείλουν μηνύματα και στο να μου γράψουν σχόλια (θετικά-αρνητικά) και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την τόση αγάπη που μου δίνετε αλήθεια.

Το @survivorgreece ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία που είχα την τύχη να ζήσω και κρατάω μόνο τα θετικά αλλά δυστυχώς έπρεπε να ακούσω το σώμα μου που υπέφερε και αποχώρησα . Δεν θέλω να σταθώ σε σωστά και λάθη γιατί αυτά, συμβαίνουν παντού́ και πάντα . Αυτό που έχει σημασία είναι η κάθε εμπειρία να μας διδάσκει και να γινόμαστε καλύτεροι από ότι ήμασταν πριν. Και αυτό έγινε !

Στο παιχνίδι έμαθα να εκτιμώ την υγεία , το σπίτι , το φαγητό και τους ανθρώπους μου . Και μην ξεχνάτε : ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ SURVIVORS ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ . Όλοι όσοι παλεύετε με προβλήματα υγειάς και τα ξεπερνάτε , όλοι οι βιοπαλαιστές που κοπιάζετε να πάτε φαγητό στο σπίτι σας και σε γενικότερο επίπεδο όσοι ζείτε δυσκολίες και δεν τα παρατάτε ΠΟΤΕ ! Εμείς είμαστε απλώς παίκτες ενός reality ... Τα καλύτερα τώρα έρχονται (για όλους) πιστέψτε το !

ΥΓ1. Μια χαρά το άντεξα το διμηνακι χωρίς κινητό

ΥΓ2. Ήξερα πως το internet είναι undefeated αλλά έχω πεθάνει με τα memes ! Θα ανεβάσω τα αγαπημένα μου μόλις βρω χρόνο»

ανάρτηση Έλενας Κρεμλίδου

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share