Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Έριξε τη «βόμβα» η Μαριπόζα - Έφυγε από το παιχνίδι

Το ανακοίνωσε σε όλους

15 Φεβρουαρίου 2021 22:37
Survivor 4: Έριξε τη «βόμβα» η Μαριπόζα - Έφυγε από το παιχνίδι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έριξε τη «βόμβα» στο Survivor η Έλενα Κρεμλίδου, αφού ανακοίνωσε σε όλους και μπροστά στην κάμερα, ότι αποχωρεί από το παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας σε απόλυτο βαθμό τις πληροφορίες που σας είχαμε δώσει.

Η κατάσταση της Μαριπόζα ήταν τραγική, αφού ακόμη κι όταν γύρισε από το νοσοκομείο εμφανώς ανανεωμένη, η ίδια δεν άντεχε άλλο τις συνθήκες διαβίωσης και την έλλειψη τροφής, με αποτέλεσμα να πάρει τη δύσκολη απόφαση να φύγει.

Survivor 4: Τέλος από το παιχνίδι η Μαριπόζα - Αποχώρησε οικειοθελώς

Η Κρεμλίδου, κάπως έτσι, είπε πως είναι καλύτερο για τον εαυτό να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Με αυτό τον τρόπο, μάλιστα, σημειώνει τη δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση, μετά από εκείνη της Έλενας Λιλιοπούλου στο ξεκίνημα του κύκλου αυτού, αποδεικνύοντας πως πράγματι το φετινό Survivor είναι πολύ σκληρό.

Survivor spoiler: Τι σχέση έχει η εξαφάνιση Τζέιμς - Μαριπόζα στην ζούγκλα με εκείνη των Κρις και Αλέξη;

Survivor spoiler: Χαμός είχε επικρατήσει πριν από λίγες μέρες με την αποκάλυψη πως δύο παίκτες των μπλε είχαν απομονωθεί στην ζούγκλα!

Λίγες ώρες μετά αποκαλύφθηκε πως "πιάστηκαν" στα πράσα να κάνουν έρωτα και εν συνεχεία έγινε γνωστό πως πρόκειται για τους Τζέιμς Καφετζή και Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου! Ωστόσο το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή σας είχε αποκαλύψει πως πρόκειται για fake είδηση! Ποια είναι η αλήθεια και πως σχετίζεται με την ιστορία των Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler: Τι πραγματικά έχει συμβεί; Πως σχετίζονται οι δύο ιστορίες;

Survivor spoiler: Τι σχέση έχει η εξαφάνιση Τζέιμς - Μαριπόζα στην ζούγκλα με εκείνη των Κρις και Αλέξη;

Όπως είναι γνωστό τα επεισόδια που γυρίζονται στον Άγιο Δομίνικο έχουν γυριστεί λίγες μέρες πριν! Από μια εβδομάδα έως και τρεις μέρες! Το μόνο πλάνο που έχει γυριστεί λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου είναι η αποχώρηση που προσαρμόζεται στα υπάρχοντα πλάνα που έχουν γυριστεί μέρες πριν!

Οπότε καταλαβαίνετε και μόνοι σας τι είχε συμβεί! Κανένας Τζέιμς και καμία Μαριπόζα δεν είχαν εξαφανιστεί με τις ώρες από την παραλία των μπλε και έκαναν έρωτα στην ζούγκλα! Οι δύο παίκτες που "εξαφανίστηκαν" ήταν ο Αλέξης και ο Κρις, μόνο που δεν πήγαν για "κοκό" αλλά για να κλέψουν φαγητό από ξενοδοχείο!

Η πληροφορία πως χάθηκαν δύο παίκτες από την παραλία πήγε το μυαλό όλων στο πονηρό! Αμ δε. Οι παίκτες αυτοί ήταν άνδρες και πήγαν 1 χιλιόμετρο μακριά από την παραλία τους, μέσα στην ζούγκλα, για να κλέψουν φαγητό από ξενοδοχείο! Οπότε καμία... πιπιλιά του Τζειμς, κανένα ειδύλλιο με Μαριπόζα! Κρίμα και πούλαγε το θεματάκι...

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share