Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Οι νέοι παίκτες "κολλάνε" με Άλεξ - Κρις - Ελευθερία και τελειώνουν την κλίκα!

Πάει στην υποομάδα του Άλεξ και ο Πάνος Καλλίδης; Τα πάνω κάτω! Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

21 Φεβρουαρίου 2021 08:43
Survivor spoiler: Οι νέοι παίκτες
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η κλίκα που έχει σχηματιστεί εδώ και καιρό και πάτησε πάνω στο μεγάλο λάθος των Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη τελειώνει με την βοήθεια των νέων παικτών! Οι πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τα νέα επεισόδια αναφέρουν πως οι νέοι παίκτες και κυρίως οι Σάκης Κατσούλης και Χριστίνα Κεφαλά έχουν δέσει με Αλέξη Παππά, Κρις Σταμούλη και Ελευθερία Ελευθερίου, όπως φαίνεται και στη κεντρική φωτογραφία του άρθρου!

Και δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς από την στιγμή που στην αντίπερα όχθη ανήκει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό τον πρώην της! Τι σημαίνει αυτό; Πως έρχονται ωραία πραγματάκια στο Survivor 4!

Survivor 4 spoiler

Survivor spoiler: Τελειώνει η κλίκα - Γυρίζει την μπιφτέκα και ο Πάνος Καλλίδης;

Τι έχουμε από εδώ και πέρα; Τζέιμς, Νίκο, Άννα Μαρία, Μαριαλένα και Πάνο μια υποομάδα και Αλεξ, Κρις, Ελευθερία, Σάκη και Χριστίνα άλλη μια με τον τρίτο νέο παίκτη να παίζει καθοριστικό ρόλο! Έχουμε λοιπόν, πέντε από τη μια ομάδα και πέντε από την άλλη! Αλλά μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, αφού δεν αποκλείεται και ο νέος παίκτης να πάει με την υποομάδα του Παππά αλλά και ο... Πάνος Καλλίδης να γυρίσει την μπιφτέκια!

Ο Πάνος γνωρίζει καλά πως στην άλλη υποομάδα θα είναι ο πρώτος που θα... δοθεί ως πρόβατο επί σφαγής ενώ και στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε πως θέλει να στηρίξει και τα υπόλοιπα παιδιά! Τι σημαίνει αυτό;

Το μόνο που ευχόμαστε οι μπλε να χάσουν ασυλίες ή ασυλία! Θα έχει τρελό γέλιο η ψηφοφορία αφού από το πουθενά Τζειμς και Νίκος θα βρεθούν σίγουρα υποψήφιοι από τη δεύτερη υποομάδα! Ε ρε γέλια που θα πέσουν! Πολλά φυσικά θα κριθούν και από το άτομο που θα κερδίσει ατομική ασυλία!

Να τονίσουμε κάπου εδώ πως η ασυλία για τις γυναίκες παύει να ισχύει καθώς μπήκε κι άλλη γυναίκα στο παιχνίδι, ενώ ετοιμάζεται και δεύτερη, η Έλενα Χαμπέρη! Σίγουρα την πρώτη εβδομάδα θα έχουν ασυλία αλλά επειδή στο παιχνίδι υπάρχουν ήδη 4 για τη μπλε ομάδα μπορούν να ψηφιστούν και οι υπόλοιπες!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share