Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 21/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού!

Ακολουθεί spoiler... Όποιος δε θέλει να μάθει ας μην πατήσει το κλικ!

21 Φεβρουαρίου 2021 07:29
Survivor spoiler 21/02: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας επάθλου σήμερα (21/02) και το περιβόητο αγώνισμα ποδοσφαίρου! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; Κόκκινοι ή μπλε; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο!

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν άκρως επεισοδιακή με δύο αποχωρήσεις. Αρχικά ήταν η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου που έφυγε από μόνη, λόγω των συνεχόμενων προβλημάτων με την υγεία της, ενώ στο τέλος της εβδομάδας έφυγε ο Περικλής Κονδυλάτος, όπως αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό! Δύο παίκτες που σημάδεψαν με την παρουσία τους το φετινό Survivor αποτελούν παρελθόν. Ωστόσο οι εξελίξεις είναι τέτοιες που γρήγορα θα ξεχαστούν!

Και το λέμε αυτό διότι στο επεισόδιο της Κυριακής (21/02) θα δούμε 5 νέους παίκτες να μπαίνουν στο Survivor! Το επεισόδιο αυτό θα αποτελεί περισσότερο ριάλιτι παρά αγωνιστικό show! Η αντίδραση της Μαριαλένας στην είσοδο του πρώην της, Σάκη Κατσούλη είναι αυτό που περιμένουμε όλοι και σίγουρα θα ξεχωρίσει! Ωστόσο μέσα σ' όλα έχουμε και έπαθλο φαγητού!

Survivor αγώνισμα επάθλου

Survivor spoiler 21/02: Ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τη δομή των νέων ομάδα από την Κυριακή και μετά! Σίγουρα στη μπλε ομάδα θα μπουν οι Σάκης Κατσούλης και Χριστίνα Κεφαλά, όμως δεν γνωρίζουμε που θα πάνε οι άλλοι τρεις παίκτες!

Σήμερα λοιπόν έχουμε αγώνα ποδοσφαίρου! Οι μπλε γνωρίζουμε πως έχουν δύο παίκτες που έχουν παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, τον Σάκη Κατσούλη και τον Νίκο Μπάρτζη! Από την άλλη πέρα από τον Ηλία Μπογδάνο δεν μας βγάζει κάποιος άλλος ότι την "μυρίζει"!

Οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr τονίζουν πως σήμερα νικητές είναι οι μπλε, ωστόσο το σίγουρο spoiler θα διαρρεύσει το βράδυ! Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο ακόμα...

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα καθώς και το trailer του επεισοδίου!

Survivor spoiler 21/02

Survivor αγώνισμα Κυριακής

Survivor μπλε ομάδα

Survivor 4

στίβος μάχης Survivor

Survivor 4 Κυριακή 21/02

Survivor αγώνισμα φαγητού

Δείτε και το trailer:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share