Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 20/02: Η Μαριαλένα στη κόκκινη ομάδα και η Καρολίνα στη μπλε!

Μια απίστευτη εξέλιξη που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

20 Φεβρουαρίου 2021 07:56
Survivor spoiler 20/02: Η Μαριαλένα στη κόκκινη ομάδα και η Καρολίνα στη μπλε!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μια απίστευτη εξέλιξη στο Survivor κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και φέρνει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι! Θα υπάρξει ανταλλαγή μεταξύ Μαριαλένας και Καρολίνας;

Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ! Από τη Κυριακή (21/02) ετοιμαστείτε να δούμε ένα καινούργιο Survivor! 5 νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι και φέρνουν τα πάνω κάτω! Της ανατροπής το κάγκελο με λίγα λόγια! Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παθαίνει το σοκ της ζωής της όταν θα δει ξαφνικά μπροστά της τον Σάκη Κατσούλη! Θυμίζουμε πως τα δύο παιδιά είχαν χρόνια σχέση και χώρισαν πριν λίγους μήνες με πρωτοβουλία της Μαριαλένας, η οποία είχε θέσει και βέτο στην παραγωγή να πάρει έναν εκ των δύο καθώς είχαν κάνει από κοινού αίτηση.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως η Μαριαλένα με την εξέλιξη αυτή έγινε έξαλλή! Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως το επεισόδιο έχει ήδη γυριστεί, άρα η κοπέλα γνωρίζει πως της επιβάλλουν να μείνει για το υπόλοιπο του παιχνιδιού κάτω από την ίδια στέγη με τον πρώην αγαπημένο της, ενώ έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή της! Αυτό δε θα το πάρει (και με το δίκιο της) με καθόλου θετικό μάτι! Ειδικά όταν θα βρει απέναντί της και την επόμενη αγαπημένη του πρώην της, Χριστίνα Κεφαλά!

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φέρεται να ζητάει από την παραγωγή να αλλάξει την απόφαση της ή ακόμα και να την αλλάξει ομάδα, παρότι στους μπλε έχει ήδη δέσει με τα περισσότερα παιδιά! Η αντίδραση αυτή έχει φέρει και την φήμη πως η παραγωγή σκέφτεται πολύ σοβαρά να την κάνει "τράμπα" με την Καρολίνα και τα δύο κορίτσια να αλλάξουν ομάδα!

Εμείς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως η παραγωγή δεν το συζητάει καν! Ο λόγος που έβαλε στο παιχνίδι και τον Σάκη Κατσούλη και την Χριστίνα Κεφαλά ήταν για να γίνει χαμός στη μπλε καλύβα! Και θα τα καταφέρει... Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν πολλά αποκλειστικά θέματα από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share