Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Survivor spoiler: Θα αποχωρήσει οικειοθελώς η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Τινάζει το σχέδιο του Ατζούν στον αέρα

18 Φεβρουαρίου 2021 10:02
Survivor spoiler: Θα αποχωρήσει οικειοθελώς η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ένα ισχυρό χτύπημα αναμένεται να δεχτεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τις επόμενες μέρες που μπορεί να την οδηγήσει στην αποχώρηση!

Τι πραγματικά θα συμβεί; Φυσικά αναφερόμαστε στην είσοδο του πρώην της, Σάκη Κατσούλη στο Survivor και μάλιστα στην ίδια ομάδα με την ίδια! Ξεκαθαρίζουμε πως η ίδια δεν γνωρίζει το παραμικρό και το σοκ που θα πάθει θα είναι ανεπανάληπτο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Ωστόσο η όλη εξέλιξη έχει και παρασκήνιο! Από χτες σας ενημερώσαμε πως τα δύο παιδιά είχαν κάνει από κοινού αίτηση να μπουν στο Survivor από την περίοδο που ήταν ζευγάρι! Ωστόσο στην συνέχεια χώρισαν και η Μαριαλένα δεν ήθελε να έχει επαφές με τον Σάκη! Τον λόγο δεν τον γνωρίζουμε και αυτή είναι και η αλήθεια.

Μαριαλένα Σάκης Survivor

Τι έγινε τότε; Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επικοινώνησε τότε με την παραγωγή και τους είχε πει πως αν είναι να πάρουν και τους δύο εκείνη δεν θα μπει και πως θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα πάρουν τον έναν ή τον άλλον!

Έτσι η παραγωγή αποφάσισε πως η Μαριαλένα τους είναι πιο απαραίτητη και προχώρησε στο deal μαζί της! Τι αλλάζει όμως τωρα;

Survivor spoiler: Θα αποχωρήσει η Μαριαλένα;

Και πάμε τώρα στο "ζουμί" της υπόθεσης. Τι θα συμβεί μόλις η κοπέλα αντικρίσει μπροστά της τον πρώην της; Θυμίζουμε πως είχε βάλει όρο να μπει στο παιχνίδι ή ο ένας ή ο άλλος! Άνθρωποι που γνωρίζουν την Μαριαλένα μας είχαν αποκαλύψει πως ο χωρισμός ήρθε με απόφαση της ίδιας και δεν ήθελε να έχει επαφές με τον Σάκη! Το σίγουρο είναι πως θα αντιδράσει μόλις τον δει μπροστά της και θα πρέπει να ζήσουν μαζί, στην ίδια καλύβα, ακόμα και για τέσσερις μήνες!

Survivor spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς η Μαριαλένα

Μάλιστα απέναντί της θα δει και την Χριστίνα Κεφαλά, η οποία ήταν η επόμενη σχέση του Σάκη και αυτό το γνωρίζει η Μαριαλένα! Πως θα αντιδράσει; Θα δεχτεί να μπει στο τρυπάκι που της έχει στήσει ο Ατζούν! Εμείς πάντως εδώ δεν αποκλείουμε και την οικειοθελή της αποχώρηση, αφού δεν θέλει όλο αυτό να επηρεάσει και την σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share