Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor trailer 21/02: "Και ξαφνικά μπαίνει ο πρώην μου με τη νυν του" - Κάγκελο η Μαριαλένα με την είσοδο των νέων παικτών! (video)

Η επανένωση της Μαριαλένας με την πρώην της και το αγώνισμα ποδοσφαίρου!

19 Φεβρουαρίου 2021 22:47
Survivor trailer 21/02:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor trailer 21/02: Το trailer που όλοι περιμέναμε μόλις κυκλοφόρησε από το επεισόδιο της Κυριακής και την είσοδο των τριών νέων παικτών!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Σουηδία γίναμε! O πρώην της Μαριαλένας επιτέλους μπαίνει στο Survivor και γίνεται της κολάσεως! Η παίκτρια των Μαχητών τον βλέπει μπροστά της μαζί με τη νυν του και μένει παγωτό! Όσο για την αντίδρασή της; Θα περάσουν λίγες μέρες λέει και θα δούμε, αφήνοντας τα πάντα ανοικτά!

Όσον αφορά το αγώνισμα έχουμε αγώνα επάθλου φαγητού με το πολυπόθητο αγώνισμα με αγώνα ποδοσφαίρου! Ποιος θα το κερδίσει; Περισσότερα στο spoiler που θα ακολουθήσει τις επόμενες ώρες!

Δείτε το στο Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler: Αυτοί οι παίκτες μπαίνουν την Κυριακή - «Διαλύεται» οριστικά η μπλε ομάδα

Το Survivor βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η Κυριακή (21/2) αναμένεται γεμάτη με εκπλήξεις, αφού πέντε ακόμη παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης και, μάλιστα, με τρόπο που προμηνύει «διάλυση» της μπλε ομάδας.

Σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε η εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου, όλοι οι παίκτες, που θα συμπληρώσουν τον χορό των αφίξεων στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, θα εισέλθουν στο αγώνισμα επάθλου φαγητού, αλλάζοντας όλες τις ισορροπίες στις δύο παραλίες, και δη στην «μπλε», όπου ένα… ερωτικό τρίγωνο θα αναβιώσει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, στο ριάλιτι θα μπουν ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά, με τη Μαλέσκου να μην ονοματίζει τους άλλους τρεις παίκτες, αλλά είναι γνωστό, ότι πρόκειται για τον Παύλο Γαλακτερό, τον Γιώργο Ταβλαδάκη και την Ελένη Χαμπέρη, η οποία θα αντικαταστήσει τη… συνονόματη Μαριπόζα μετά τη δική της οικοθελή αποχώρηση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share