Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Ανακοίνωσαν την Ανθή Σαλαγκούδη στη μπλε ομάδα - Όλη η αλήθεια!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

19 Φεβρουαρίου 2021 09:20
Survivor spoiler: Ανακοίνωσαν την Ανθή Σαλαγκούδη στη μπλε ομάδα - Όλη η αλήθεια!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τι συμβαίνει με την Ανθή Σαλαγκούδη; Μετακομίζει ή όχι στη μπλε ομάδα μετά την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου! Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ...

Πρώτοι εδώ σας ενημερώσαμε για την σκέψη της παραγωγής να δώσει μια παίκτρια των κόκκινων στους μπλε! Τότε τονίσαμε πως αυτό θα γίνει εφόσον παραμένουν οι ομάδες ως έχουν και με μόνο μια προσθήκη γυναίκας που θα ήταν η Χριστίνα Κεφαλά!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Μάλιστα η εκπομπή GR Express βιάστηκε χτες να ανακοινώσει πως η Ανθή Σαλαγκούδη μετακομίζει στη μπλε ομάδα επειδή αποχώρηση ο Περικλής Κονδυλάτος και θα έμενε μόνη στους κόκκινους!

Δείτε τι ειπώθηκε στην εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

Survivor spoiler: Ποια είναι η αλήθεια! Μετακομίζει ή όχι στη μπλε ομάδα η Ανθή Σαλαγκούδη;

Αρχικά να τονίσουμε πως το Survivor δεν είναι παιδική χαρά να πηγαίνει ο καθένας στην ομάδα που θα έχει καλή παρέα!

Αυτό που είχαμε τονίσει είναι πως θα συνέβαινε αυτό αν έμπαινα μόνο η Χριστίνα Κεφαλά στους μπλε κι όχι άλλο! Αυτό όμως χτες ανατράπηκε. Η παραγωγή έκλεισε άρον άρον την συμφωνία με την Έλενα Χαμπέρη, η οποία θα πάρει την θέση της Μαριπόζα και έτσι η θέση αυτή έχει καλυφθεί και οι μπλε θα είναι ξανά πλήρης σε αριθμό γυναικών!

Επομένως αυτή θα είναι η τελευταία εβδομάδα με ασυλία για τις γυναίκες αφού από την επόμενη θα δούμε και Χριστίνα Κεφαλά και Έλενα Χαμπέρη στους μπλε, με τις γυναίκες να γίνονται 5! Επομένως η Ανθή Σαλαγκούδη παραμένει στους κόκκινους, εκτός και αν υπάρξει κάποια άλλη, εκτός προγράμματος, αποχώρηση από την ομάδα, όπως για παράδειγμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη!

Να τονίσουμε κάπου εδώ πάντως πως εκτός από τους παίκτες που έχουν ταξιδέψει ήδη Άγιο Δομίνικο δεν πρόκειται να μπει άλλος! Ότι αλλαγή υπάρξει πλέον θα είναι εκ των έσω.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share