Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Έξαλλος ο Ατζούν, επικοινώνησε με το περιβάλλον Σαλαγκούδη! "Σταματήστε το τώρα"

Παίρνει έκτακτα μέτρα ο Τούρκος!

19 Φεβρουαρίου 2021 08:26
Survivor spoiler: Έξαλλος ο Ατζούν, επικοινώνησε με το περιβάλλον Σαλαγκούδη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Έξαλλος είναι ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν με το φαινόμενο Ανθή Σαλαγκούδη και ότι συμβαίνει με τις ψηφοφορίες!

Το γεγονός πως η Ανθή Σαλαγκούδη σε διαδικτυακές ψηφοφορίες βγαίνει πανηγυρικά τελευταία αλλά στην ψηφοφορία του Survivor βγαίνει πανηγυρικά πρώτη έχει προκαλέσει συναγερμό στην παραγωγή! Φυσικά και δεν είναι στημένη η ψηφοφορία αλλά οργανωμένη από το περιβάλλον της Ανθής Σαλαγκούδη!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Τι κάνουν; Πολύ απλά μόλις είναι υποψήφια η Ανθή στέλνονται μαζικά μηνύματα από το χωριό της, Βασιλικά Θεσσαλονίκης! Κάποιος οργανώνει όλο αυτό και χαλάει αρκετά ευρώ στα μηνύματα! Αυτό όπως καταλαβαίνετε κάνει κακό στην αξιοπιστία του Survivor και δημιουργεί θέματα και με τους υπόλοιπους παίκτες!

Survivor spoiler: Παίρνει την κατάσταση στα χέρια του ο Ατζούν

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr μόλις ο Ατζούν είδε τα συνολικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας παλάβωσε, τα πήρε στο κρανίο! Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν πανηγυρικά πρώτη ξανά στις ψήφους, κάτι που αν συνεχιστεί θα την βγάλει νικήτρια του ριάλιτι και μιλάμε για την στατιστικά χειρότερη παίκτρια που έχει περάσει ποτέ από το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Survivor Ανθή Σαλαγκούδη αποχώρηση

Η παραγωγή είναι αρκετά προβληματισμένη και σύμφωνα με πληροφορίες μας ο ίδιος ο Ατζούν επικοινώνησε με το περιβάλλον της Ανθής στην Θεσσαλονίκη και τους ζήτησε να σταματήσει όλο αυτό αλλιώς θα αναγκαστεί να πάρει άλλα μέτρα και θα βρει άλλον τρόπο να πετάξει εκτός παιχνιδιού την Ανθή, όπως για παράδειγμα να αλλάξει τον τρόπο ψηφοφορίας.

Η απάντηση που πήρε τον προβλημάτισε ακόμα περισσότερο αφού του τόνισαν πως τίποτα οργανωμένο δεν συμβαίνει στο χωριό της! Μάλλον θα είναι σύμπτωση κάθε φορά τι να πούμε! Μάλιστα αυτό που προβληματίζει ακόμα περισσότερο τον Τούρκο είναι πως η Ανθή του κοστίζει 6.500 ευρώ. Μιλάμε ο τύπος έκανε τρομερό deal. Τι της είχε βρει και την ήθελε τόσο πολύ στο ριάλιτι ένας Θεός ξέρει, πλέον όμως είναι οργισμένος μ' όλο αυτό που συμβαίνει!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share