Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η απίστευτη γκάφα του Περικλή στο συμβούλιο αποχώρησης - Φορούσε την μπλούζα ανάποδα!

Πολλοί το είδαν, ελάχιστοι το παρατήρησαν!

18 Φεβρουαρίου 2021 15:03
Survivor 4: Η απίστευτη γκάφα του Περικλή στο συμβούλιο αποχώρησης - Φορούσε την μπλούζα ανάποδα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Εντάξει παραδεχτείτε το, όλοι την έχουμε πάθει έτσι ειδικά αν ξυπνήσουμε άρον άρον και έχουμε αργήσει στην δουλειά!

Την έπαθε χτες και ο Περικλής Κονδυλάτος και αποχώρησε με την εικόνα αυτή από το Survivor! Τι συνέβη; Λίγο πολύ σας το είπαμε και στον τίτλο του άρθρου! Σηκώθηκε και πήγε στο συμβούλιου του νησιού φορώντας στην μπλούζα του ανάποδα!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Αρχικά σκεφτήκαμε πως ίσως το έκανε για γούρι, αλλά παρατηρήσαμε πως τις προηγούμενες φορές που ήταν υποψήφιος δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο! Τώρα το έκανε καταλάθος ή επίτηδες εμείς... γελάσαμε! Να σαι καλά Περικλή, καλή συνέχεια στην ζωή σου!

Δείτε πλάνα από το συμβούλιο στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler: Νέα γκάφα - Το πλάνο από την αποχώρηση του Περικλή που "κόπηκε" αλλά το πρόδωσε αυτή η φωτογραφία!

Survivor spoiler: Ότι πέφτει ψαλίδι στα συμβούλιο αποχωρήσεων από την παραγωγή το γνωρίζαμε, όχι όμως να προδίδονται και μόνοι τους! Τι θέλουμε να πούμε;

Όλη έχουν να λένε σήμερα για την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου από το Survivor και τα όμορφα λόγια που είπε αποχορώντας όμως συνέβησαν κι άλλα που δεν είδαμε! Όπως για παράδειγμα ότι χαιρέτισε και άτομα από την μπλε ομάδα, αφού σχεδόν με όλους είχε εξαιρετικές σχέσεις αλλά και κάτι που φαίνεται στην συγκεκριμένη φωτογραφία του άρθρου!

Τι βλέπουμε; Τον Περικλή να παίρνει την δάδα του και να γυρνάει να χαιρετάει τους συμπαίκτες του που αυτή την ώρα τον αποθέωναν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του! Έλα μου όμως που αυτό το πλάνο δεν το είδαμε ποτέ! Τι είδαμε; Απλά τον Περικλή να κατεβάζει το κεφάλι του και να φεύγει! Δεν έγινε όμως έτσι. Δεν μας πιστεύετε; Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share