Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Ξέσπασε» στον Καλίδη η Ελευθερίου - «Τώρα σου αρέσει Πάνο;»

«Εγώ μόνο της είπα "καλημέρα Ελευθερία μου, σήμερα είναι μια καινούργια μέρα"»

16 Φεβρουαρίου 2021 23:19
Survivor 4: «Ξέσπασε» στον Καλίδη η Ελευθερίου - «Τώρα σου αρέσει Πάνο;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν έξαλλη στο Survivor με τη στάση της μπλε ομάδας εναντίον της, λόγω του γεγονότος ότι βρέθηκε στην παραλία με τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη, με τον Πάνο Καλίδη να πληρώνει τα «σπασμένα» της κατάστασης, που προέκυψε.

Ο τραγουδιστής θέλησε να προσεγγίσει τη συνάδελφό του, λέγοντας της «καλημέρα» και πως «σήμερα είναι μια καινούργια μέρα». Η Ελευθερία αντέδρασε έντονα, μη δεχόμενη αυτή την καλή του θέληση και κάνοντάς του επίθεση, σαν εκείνη που της έκανε η ομάδα της, βάζοντάς τη στη μέση.

Survivor 4: Επίθεση της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Πάνο Καλίδη

Στη συνέχεια, τον ρώτησε για το πώς νιώθει που του επιτίθεται με αυτό τον τρόπο. «Όταν μου το κάνετε όλοι μαζί είναι καλά Πάνο; Τώρα σου αρέσει που σου το κάνω εγώ;», του είπε γεμάτη οργή η Ελευθερία.

Survivor 4: "Πως να βαφτείς σαν "π@@τ@να": Το βίντεο της Άννας Μαρίας που προκαλεί περί... ηθικής!

Survivor 4: Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί στα δύο τελευταία επεισόδια με τον καυγά της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Αλέξη Παππά!

Από την μια τα τραγικά λόγια του ηθοποιού για μια νέα κοπέλα προκαλούν από την άλλη όμως και η Άννα Μαρία έχει δώσει δικαιώματα μέσα στο παιχνίδι! Μάτια έχουμε όλοι και το βλέπουμε!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Από την Κυριακή λοιπόν που μιλάει περί ηθικής στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο από το προσωπικό της κανάλι με τίτλο "Πως να βαφτείς σαν π@@τάν@"!

Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο Youtube, πριν από ακριβώς έξι χρόνια και συγκεκριμένα στις 11 Φεβρουαρίου του 2015, ενώ μετράει 535.630 προβολές!

Μάλιστα στο βίντεο μέσα συμβουλεύει τις φίλες της πως να μην την φεύγει το μέικ απ κατά την διάρκεια του σεξ! Αυτά περί ηθικής...

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share