Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor 4: Μπήκε στο στόχαστρο των «Μπλε» και η Ελευθερία - «Μας πρόδωσες…»

Είναι η επόμενη που θα στείλουν για αποχώρηση και της το έδειξαν...

16 Φεβρουαρίου 2021 23:06
Survivor 4: Μπήκε στο στόχαστρο των «Μπλε» και η Ελευθερία - «Μας πρόδωσες…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης βρίσκονται ήδη σε πολύ δύσκολη θέση, αφού είναι βέβαιο πως θα είναι δύο εκ των τριών παικτών προς αποχώρηση στο Survivor και, κάπως έτσι, η μπλε ομάδα έβαλε στο στόχαστρο και την Ελευθερία Ελευθερίου, με άπαντες να της επιτίθενται.

Η τραγουδίστρια εθεάθη στην παραλία να βρίσκεται μαζί με τους Αλέξη και Κρις, με τους παίκτες της ομάδας της να εξοργίζονται από τη στάση της και να της ζητούν το λόγο, βάζοντάς την στη μέση και λέγοντάς της, ότι νιώθουν προδομένοι, ενώ νωρίτερα ο πρώτος τα έβαλε και με τον Πάνο Καλίδη.

Survivor 4: Άγρια επίθεση των «Μπλε» στην Ελευθερία Ελευθερίου

Εκείνες, δε, που δεν την άφησαν… σε χλωρό κλαρί, ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που δε σταμάτησαν να της επιτίθενται, προκειμένου να της «σπάσουν τον τσαμπουκά» και με πρόφαση, ότι πήγε να κάνει παρέα με τον Αλέξη, ενώ έχει επιτεθεί στο παρελθόν και σε εκείνη. Το μόνο που κατάφεραν, πάντως, ήταν να πει η Ελευθερία πως τις βαριέται.

Survivor 4: Κατερίνα Καινούργιου για Παππά - "Τον είχα γνωρίσει παλιότερα, είχε μια απάθεια, με ξενέρωσε"

Πρώτο θέμα συζήτησης παντού παίζει το Survivor κι αυτές τις μέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον η συμπεριφορά του Αλέξη Παππά που καταψηφίστηκε από την ομάδα του στο χθεσινό επεισόδιο.

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης σχολιάζοντας στο Ευτυχείτε το τι συνέβη στο παιχνίδι έκανε μια αποκάλυψη για τον ηθοποιό. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share