Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 16/02: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

16 Φεβρουαρίου 2021 13:30
Survivor spoiler 16/02: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας σήμερα (16/02) με τους Κόκκινους και τους Μπλε να μάχονται για να κρατήσουν τις ομάδες τους ως έχουν!

Ήδη οι μπλε μετράνε μια ακόμα απώλεια αφού αποχώρησε οικειοθελώς η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου και καλούνται σήμερα να κερδίσουν διότι, πέρα από τους Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη που αποτελούν ξένα σώματα για την ομάδα, θα πρέπει να δώσουν ως υποψήφιο έναν εκ των Τζέιμς Καφετζή ή Νίκο Μπάρτζη!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Survivor spoiler: Το μεγάλο deal του Καλίδη - Υπάρχει συμφωνία να μιλάει κάθε βδομάδα με τα παιδιά του!

Από την άλλη οι κόκκινοι μετρούν 5-0 νίκες σε ασυλίες και δεν λένε να πατήσουν φρένο! Εμάς οι αρχικές μας πληροφορίες έκαναν λόγο για νίκη των κόκκινων, όμως και πάλι διέρρευσαν άλλα spoiler που αναφέρουν μπλε! Οπότε μέχρι να το ψάξουμε μην έχετε τίποτα ως δεδομένο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler: Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

 Survivor spoiler 16/02: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας

Πέρα από τον Αλέξη Παππά που δόθηκε χτες, σήμερα θα έχουμε άλλους δύο ή και τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση! Βασικά αν κερδίσουν οι κόκκινοι θα έχουμε συνολικά τρεις υποψήφιους αν κερδίσουν οι μπλε θα έχουμε συνολικά τέσσερις!

Ας πάρουμε ως δεδομένο πως οι μπλε χάνουν! Είναι βέβαια πως υποψήφιοι θα είναι οι Κρις Σταμούλης και ένας εκ των Τζέιμς Καφετζή ή Νίκο Μπάρτζη, γιατί να θυμίσουμε πως οι γυναίκες της ομάδας έχουν ασυλία, μετά την αποχώρηση της Μαριπόζα!

Ας πάμε τώρα στο αντίπαλο στρατόπεδο! Ποιοι θα είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση αν χάσουν οι κόκκινοι; Δεδομένα στους μπλε ότι και να συμβεί θα έχουμε Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη υποψήφιους! Σ' αυτούς, εφόσον χάσουν οι κόκκινοι, θα προστεθεί σίγουρα η Ανθή Σαλαγκούδη από την ψηφοφορία και πιθανότατα θα δοθεί και ο Περικλής Κονδυλάτος, αν δεν κερδίσει αυτός ή η Ανθή την ψηφοφορία! Αν την κερδίσει ένας από τους δύο τους τότε υποψήφιος θα είναι και ο Τριαντάφυλλος!

Αυτά! Περισσότερα με τα οριστικά spoilers τις επόμενες ώρες εδώ στο Athensmagazine.gr!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share