Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 14/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

14 Φεβρουαρίου 2021 16:37
Survivor spoiler 14/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 14/02: Επιστρέφει απόψε το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης με κόκκινη και μπλε ομάδα να διεκδικούν το έπαθλο φαγητού! Ποιος θα κερδίσει;

Η προηγούμενη βδομάδα έκλεισε με τον σάλο που προκλήθηκε με την απομάκρυνση των Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη από την παραλία, όπου πήγαν σε ξενοδοχείο και πέρασαν κάποιες ώρες χαλαρές, γεμάτες φαγητό και επικοινωνία. Το περιστατικό αυτό ήρθε να διαλύσει την ομάδα των μπλε, αφού το κλίμα ήταν ήδη κάκιστο και έγινε ακόμα χειρότερο. Η ομάδα είχε κοπεί στα δύο και πλέον κόβεται στα τρια! Άπαντες δεν θέλουν να βλέπουν μπροστά τους τους δύο παίκτες και θεωρείται δεδομένο πως από εδώ και στο εξής σε κάθε χαμένη ασυλία θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η ποινή της παραγωγής να δώσει 20% λιγότερες προμήθειες τους μπλε έχει προκαλεί ακόμα περισσότερους τριγμούς αφού οι άλλοι παίκτες δεν θέλουν να δώσουν φαγητό στον Αλέξη και στον Κρις με αποτέλεσμα τα νεύρα και οι εντάσεις να έχουν χτυπήσει κόκκινο. Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι, διότι καλό το παρασκήνιο, καλό το ριάλιτι, αλλά και η δράση δράση.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14/02) το έπαθλο φαγητού;

Survivor spoiler 14/02 νικητής

Σήμερα έχουμε από τα κλασικά αγωνίσματα Survivor με τους παίκτες των δύο ομάδων να μάχονται σ' έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης! Ταχύτητα, αντοχή και στόχο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του αγωνίσματος με το νικητή να απολαμβάνει ένα έπαθλο φαγητού!

Ποια ομάδα θα τα καταφέρει; Η μπλε ομάδα το έχει περισσότερο ανάγκη, θα καταφέρει όμως να το κερδίσει; Τι λέει η διαρροή του Athensmagazine.gr;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ

Survivor spoiler 14/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr νικητές απόψε στο έπαθλο φαγητού είναι οι μπλε! Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και μια πληροφορία που θέλει τους μπλε να κερδίζουν με 10-7! Εμείς αυτό δεν το γνωρίζουμε αλλά αφού το διαβάσαμε σας το μεταφέρουμε! Η πηγή μας πάντως ξαναλέμε πως δεν μας έχει πει σκορ, οπότε αν δεν έρθει 10-7 μην τα βάλετε μαζί μας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share