Κυριακή, 16 Μαΐου 2021

Survivor mega Spoiler: Κανένας ξυλοδαρμός - Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τιμωρήθηκαν αυστηρά Κρις και Αλέξης!

Τι έκαναν στο ξενοδοχείο που πήγαν; Πάντως δεν χτύπησαν κανέναν σεκιουριτά!

12 Φεβρουαρίου 2021 12:30
Survivor mega Spoiler: Κανένας ξυλοδαρμός - Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τιμωρήθηκαν αυστηρά Κρις και Αλέξης!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Απίστευτη αποκάλυψη για το τι συνέβη το βράδυ που χάθηκαν από την παραλία Αλέξης Παππάς και Κρίς Σταμούλης!

Όλοι γνώριζαν πως οι δύο παίκτες των μπλε πήγαν στο πιο κοντινό ξενοδοχείο της περιοχής, σας το παρουσιάσαμε μάλιστα χτες κατ' αποκλειστικότητα εδώ στο Athensmagazine.gr, για να βρουν τροφή! Όμως το σκάνδαλο ήταν ακόμα μεγαλύτερο!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Οι δύο παίκτες είχαν μαζί τους χρήματα, τα οποία είχαν φέρει από την Ελλάδα και είχαν κρύψει στα προσωπικά τους αντικείμενα για να περάσουν κάποιες άνετες ώρες στο ξενοδοχείο! Συγκεκριμένα πήγαν στο hotel, πλήρωσαν και έφαγαν κανονικά ενώ τηλεφώνησαν και στην Ελλάδα στα αγαπημένα τους πρόσωπα! Διακοπές κανονικές λοιπόν για τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη!

Survivor spoiler: Πως γνώριζαν οι υπόλοιποι παίκτες τι ακριβώς είχαν κάνει;

Survivor mega Spoiler: Κανένας ξυλοδαρμός

Εντύπωση μας κάνει το γεγονός πως οι υπόλοιποι παίκτες γνώριζαν ότι είχαν κάνει κάτι πολύ σοβαρό! Από που; Υποθέτουμε πως θα είχε γίνει συζήτηση μπροστά και σ' άλλους παίκτες και θα το είχε πάρει κάποιο αυτί!

Το θέμα είναι πάντως πως Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης πέρασαν 2-3 ώρες χαλαρά στο ξενοδοχείο, τρώγοντας αλλά και μιλώντας στο τηλέφωνο! Μάλιστα δεν αποκλείεται να πλήρωσαν και κάποιο σκάφος ώστε να φτάσουν πιο γρήγορα στο ξενοδοχείο και να γλιτώσουν χρόνο στο "πήγαινε - έλα"!

Αν έχετε απορία που μπορεί να είχαν κρύψει τα χρήματα, πρώην παίκτης του Survivor μας το είχε αποκαλύψει από χτες!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share