Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Πόσο παλτά είναι οι Έλληνες παίκτες; Δείτε τις αλλαγές στα αγωνίσματα σε σχέση με τους Τούρκους ώστε να τα καταφέρουν κι οι δικοί μας

Θα έρθει πανωλεθρία αν παίξουμε αντίπαλοι...

13 Φεβρουαρίου 2021 11:35
Survivor 4: Πόσο παλτά είναι οι Έλληνες παίκτες; Δείτε τις αλλαγές στα αγωνίσματα σε σχέση με τους Τούρκους ώστε να τα καταφέρουν κι οι δικοί μας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι τελικά το ελληνικό Survivor το «πιο δύσκολο»; Η απάντηση… με αποδείξεις. Η διαφορά με το τουρκικό ριάλιτι και οι απλοποιημένοι στίβοι μάχης από την ελληνική παραγωγή.

Survivor 4: Οριστική απάντηση για το αν το ελληνικό είναι το καλύτερο

Το Πρωινό μας χάρισε ένα βίντεο όπου φαίνονται οι διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό και το τούρκικο Survivor στα ίδια αγωνίσματα, ώστε να καταφέρουν και οι δικοί μας παίκτες να τα βγάλουν πέρα! Δεν έχουν άλλωστε Σαλαγκούδες, Καλλίδηδες και Τριαντάφυλλους οι Τούρκοι!

Φανταστείτε τι έχει να συμβεί όταν παίξουμε αντίπαλοι με την τούρκικη ομάδα! Θα κλάψουν μανούλες, κάτι που φαίνεται και από το trailer πως θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο!

Δείτε τις διαφορές στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler 14/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Survivor spoiler: Επιστρέφει μετά από 4 μέρες το Survivor με αγώνα για έπαθλο φαγητού! Ποιοι θα κερδίσουν; Μπλε ή Κόκκινοι; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ.

Η προηγούμενη βδομάδα έκλεισε με τον σάλο που προκλήθηκε με την απομάκρυνση των Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη από την παραλία, όπου πήγαν σε ξενοδοχείο και πέρασαν κάποιες ώρες χαλαρές, γεμάτες φαγητό και επικοινωνία. Το περιστατικό αυτό ήρθε να διαλύσει την ομάδα των μπλε, αφού το κλίμα ήταν ήδη κάκιστο και έγινε ακόμα χειρότερο. Η ομάδα είχε κοπεί στα δύο και πλέον κόβεται στα τρια! Άπαντες δεν θέλουν να βλέπουν μπροστά τους τους δύο παίκτες και θεωρείται δεδομένο πως από εδώ και στο εξής σε κάθε χαμένη ασυλία θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Η ποινή της παραγωγής να δώσει 20% λιγότερες προμήθειες τους μπλε έχει προκαλεί ακόμα περισσότερους τριγμούς αφού οι άλλοι παίκτες δεν θέλουν να δώσουν φαγητό στον Αλέξη και στον Κρις με αποτέλεσμα τα νεύρα και οι εντάσεις να έχουν χτυπήσει κόκκινο. Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι, διότι καλό το παρασκήνιο, καλό το ριάλιτι, αλλά και η δράση δράση.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler 14/02 έπαθλο φαγητού

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14/02) το έπαθλο φαγητού;

Εν αναμονή των πλάνων από τον ΣΚΑΪ, οι δύο ομάδες καλούνται να κερδίσουν ένα έπαθλο που οι μπλε δείχνουν να το έχουν περισσότερο ανάγκη. Τα δεδομένα αυτή την εβδομάδα αλλάζουν κι αυτό διότι από τους μπλε έφυγε ένας αδύναμος αγωνιστικά παίκτης, επομένως θα έρθουν λογικά περισσότερες νίκες, την ίδια στιγμή που στους κόκκινους επιστρέφει στους αγώνες η Ανθή Σαλαγκούδη, που έλειψε στα προηγούμενα ματς.

Με αυτά τα δεδομένα οι μπλε δείχνουν να έχουν περισσότερες ελπίδες να φτάσουν σε νίκες που θα τους δώσουν τεράστια ανάσα. Ακόμα spoiler για τα αγωνίσματα της εβδομάδας και επομένως της Κυριακής δεν έχουμε! Μόλις φτάσει στα χέρια μας θα σας το μεταφέρουμε μέσα από το Athensmagazine.gr. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για κάθε spoiler από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share