Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor trailer 14/02: Άγριο σκηνικό στην παραλία με Κρις-Αλέξη - Αποκαλύπτεται η σχέση Άννας Μαρίας-Μπάρτζη

Όλα στην φόρα στην μπλε ομάδα - Αυτοί είναι οι νικητές στο έπαθλο φαγητού

13 Φεβρουαρίου 2021 09:24
Survivor trailer 14/02: Άγριο σκηνικό στην παραλία με Κρις-Αλέξη - Αποκαλύπτεται η σχέση Άννας Μαρίας-Μπάρτζη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγριο σκηνικό θα επικρατήσει στο Survivor, με το trailer της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου να μας δείχνει πως ο Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς θα περάσουν πολύ δύσκολες ώρες στην παραλία της μπλε ομάδας, ενώ την ίδια ώρα θα αποκαλυφθεί μπροστά σε όλους η σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Οι «Μπλε» βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, με τις ασυλίες να έχουν χαθεί η μία μετά την άλλη, τον Δημήτρη Μακρόπουλο να αποτελεί παρελθόν και τους Κρις-Αλέξη να έχουν φέρει αναστάτωση εξαιτίας της… περιπέτειας που θέλησαν να ζήσουν, με το Athensmagazine.gr να έχει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος ήταν ο λόγος, που απομακρύνθηκαν από την παραλία, και τι πραγματικά έγινε εκείνη τη μέρα.

Οι συμπαίκτες τους ήταν λογικό να αντιδράσουν και πρώτοι οι Τζέιμς Καφετζής και Πάνος Καλίδης θα… ορμήσουν πάνω τους, αλλά υπάρχει άμυνα με «πισώπλατη μαχαιριά» από τον Αλέξη. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και μοντέλο θα αποκαλύψει τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη, φέρνοντας την πρώτη εκτός εαυτού, όπως δείχνουν και τα πλάνα.

Survivor trailer: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Την ίδια ώρα, φυσικά, εν αναμονή των τελευταίων παικτών που θα μπουν στο παιχνίδι, οι δύο ομάδες αναμένεται να βρεθούν στην αρένα για το έπαθλο φαγητού, σε μια δοκιμασία που απαιτεί κατά κάποιο τρόπο… ποδοσφαιρικές ικανότητες. Κι αυτό, γιατί στο τέλος του αγωνίσματος ο παίκτης πρέπει να σουτάρει, προκειμένου να ευστοχήσει.

Πρόκειται για μια δοκιμασία, η οποία είναι κρίσιμη για αμφότερες τις ομάδες, αφού οι «Μπλε» θέλουν να επανακάμψουν εν όψει των ασυλιών και οι «Κόκκινοι» να συνεχίσουν να… γεμίζουν το στομάχι τους, μετά από καιρό ουκ ολίγων στερήσεων. Ποιος, όμως, θα καταφέρει να πάρει το έπαθλο; Το Αthensmagazine.gr έχει την απάντηση στο σχετικό spoiler και σας την προσφέρει με αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share