Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι 3 τελευταίοι νέοι παίκτες που θα μπουν στο Survivor 4!

Κλείνει η κάνουλα των αφίξεων με αυτούς τους παίκτες - Αλλάζουν όλες οι ισορροπίες

13 Φεβρουαρίου 2021 10:10
Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι 3 τελευταίοι νέοι παίκτες που θα μπουν στο Survivor 4!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, με το trailer να δείχνει κορύφωση ορισμένων ακραίων καταστάσεων, με τρεις ακόμη παίκτες να αναμένεται να μπουν και να κλείσουν τον κύκλο των αφίξεων.

Για τον Άγιο Δομίνικο αναμένεται να «πετάξουν», λοιπόν, τρεις ακόμη παίκτες, που έχουν ξαναπεράσει από τις οθόνες μας το προηγούμενο διάστημα μέσω άλλων διαγωνισμών ή διαφορετικών αγωνιστικών χώρων.

Survivor spoiler οι 3 τελευταίοι παίκτες

Survivor spoiler: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα στο παιχνίδι

Τις προσεχείς ημέρες, συγκεκριμένα, αναμένεται να δούμε τρία πρόσωπα:

  • Την 26χρονη Νικολέτα Μαυρίδη, καθηγήτρια πιλάτες και χορεύτρια. Είχε συμμετάσχει και στο Dancing With The Stars.
  • Την 29χρονη Χριστίνα Κεφαλά, αθλήτρια, influencer. Είχε λάβει μέρος στο My Style Rocks.
  • Τον 31χρονο επιχειρηματία και ποδοσφαιριστή Σάκη Κατσούλη. Ο τελευταίος είναι τερματοφύλακας, έχει περάσει από αρκετές ομάδες διαφορετικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ συγκεντρώνει τα "φώτα" και λόγω της σχέσης που διατηρούσε με την Μαριαλένα (παίκτρια της μπλε ομάδας).

Παράλληλα, όμως, αυτοί δεν θα είναι οι μοναδικοί νέοι παίκτες που θα δούμε στο παιχνίδι. Ο Παύλος Γαλακτερός, ηχολήπτης και γιος του Νάσου Γαλακτερού μπαίνει στο παιχνίδι και συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστεί σύντομα στις οθόνες μας. Η συμμετοχή του στο ριάλιτι ήταν γνωστή από καιρό.

Επίσης, στο παιχνίδι αναμένεται και ένας ακόμη παίκτης, ο Γιώργος Ταβλαδάκης, τον οποίο ενδέχεται να δούμε άμεσα στον Άγιο Δομίνικο.

Power of Love το Survivor: Όχι απλά μπαίνει ο πρώην της Μαριαλένας αλλά παίρνει μαζί και την... επόμενη σχέση του!

Ο κακός χαμός αναμένεται στο Survivor καθώς η παραγωγή θα βάλει στο παιχνίδι τον πρώην της Μαριαλένας αλλά και την πρώην του!

Το Survivor όπως πολλές φορές έχει ακουστεί είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Σε αυτό το πλαίσιο, η παραγωγή του γνωστού ριάλιτι αποφάσισε προχωρήσει σε μια κίνηση που αναμένεται να φέρει... ίντριγκα και αναταραχές.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπει στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης, πρώην σύντροφος της Μαριαλένας, με τον οποίο η παίκτρια των «μπλε» συζούσε για δύο χρόνια.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Ωστόσο, οι «βόμβες» στον Άγιο Δομίνικο συνεχίζονται. Σύμφωνα με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, στο παιχνίδι θα μπει και η επόμενη σχέση του Σάκη Κατσούλη, η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία έχει συμμετάσχει και στο «My Style Rocks».

Πρόκειται για μια ακόμα πρώην του Σάκη Κατσούλη, αφού και με αυτήν έχει χωρίσει. Άρα ο νέος παίκτης του Survivor θα βρεθεί στην παραλία με τις δύο πρώην του! Μύλος δηλαδή...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το «Πρωινό»

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share