Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 10/02 vol.2, οριστικό: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα; Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

10 Φεβρουαρίου 2021 20:57
Survivor spoiler 10/02 vol.2, οριστικό: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα; Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τελευταία μέρα της εβδομάδας για το Survivor σήμερα (10/02) και θα έχουμε αποχώρηση για την ομάδα των μπλε!

Χτες είχαμε μια απίστευτη μάχη για την δεύτερη ασυλία και ένα μεγάλο ντέρμπι! Από την αρχή της ημέρας τα spoilers έδιναν και έπαιρναν αφού ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν να ασχοληθούν με το Survivor επειδή πουλάει και δίνουν λάθος spoiler! Εσείς εκεί στις τηλεοπτικές εκπομπές σταματήστε να δίνετε στον "αέρα" ότι διαβάζεται στο διαδίκτυο! Υπάρχουμε 2-3 έμπιστα sites πάνω στο Survivor που δίνουμε σίγουρα spoilers στην ώρα τους! Όχι επειδή θέλετε να προλάβετε και καλά αποκλειστικά θέματα, όπως ότι θα φύγει η Ελευθερία Ελευθερίου, που είδατε μάλιστα και στην Κύπρο, πριν καν γίνει η ψηφοφορία του κοινού! Σταματήστε αμέσως να ασχολείστε με το Survivor, είστε επικίνδυνοι! Και μιλάω φυσικά για πρωινές εκπομπές και κυρίως για το Πρωινό του ΑΝΤ1! Ο άνθρωπος που βγαίνει εκεί και μιλάει για το Survivor, σας το έχω ξαναπεί, είναι αναξιόπιστος! Οπότε μην μεταφέρετε και εσείς ότι λέει σε μια εκπομπή που σημειώνει 20% τηλεθέαση γιατί είναι λογικό αυτό που θα πει να το ακούσουν χιλιάδες άνθρωποι!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Survivor spoiler 10/02: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

 Survivor spoiler 10/02 Αποχώρηση

Απόψε λοιπόν Ελευθερία Ελευθερίου, Κρις Σταμούλης και Δημήτρης Μακρόπουλος είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και το Athensmagazine.gr σας έχει βάλει από το πρωί στην διαδικασία να ψηφίσετε ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor! Τελικά τα αποτελέσματα της δικής μας ψηφοφορίας επιβεβαιώνονται και από το κανονικό spoil με τον Δημήτρη Μακρόπουλο να αποχωρεί σήμερα από το Survivor, μετά από 10 μέρες παρουσίας!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler 10/02 vol.2, οριστικό: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share