Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor 4: Τελειώνει η Μαριπόζα οριστικά - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Ο... αγαπητικός Τζέιμς Καφετζής βγήκε μπροστά να την υπερασπιστεί

9 Φεβρουαρίου 2021 22:52
Survivor 4: Τελειώνει η Μαριπόζα οριστικά - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εχθές παρακολουθήσαμε την Μαριπόζα να αισθάνεται μια έντονη αδιαθεσία στο Survivor με αποτέλεσμα να διακομίζεται στο κέντρο βοηθειών, σήμερα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε δεν θα αγωνιστεί και ο Τζέιμς την υπερασπίστηκε.

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια των Μπλε, δεν ένιωσε πολύ καλά και σήμερα για τρίτη συνεχόμενη ημέρα θα μείνει εκτός αγωνίσματος αφήνοντας την Μπλε ομάδα με μια απώλεια.

Survivor 4: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την κατάσταση της Μαριπόζα

Το γεγονός αυτό σχολίασε η αρχηγός των Μπλε που είπε πως η Μαριπόζα είναι μια δυναμική γυναίκα και καλή παίκτρια και ελπίζει να γυρίσει γρήγορα πίσω.

Survivor spoiler: Αποχώρησε η Έλενα Κρεμλίδου - Πότε θα ανακοινωθεί;

Survivor spoiler: Παρελθόν από το Survivor 4 αποτελεί η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, κάτι το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες!

Χτες είδαμε την παίκτρια των μπλε για δεύτερη σερί μέρα να λιποθυμάει και να φεύγει για το νοσοκομείο! Μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο δεν την είδαμε να επιστρέφει και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού πως η κατάσταση της εμπνέει ανησυχία και θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός!

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site που από την Δευτέρα το πρωί σας είχε ενημερώσει ότι η Μαριπόζα έχει αποχωρήσει από το Survivor! Μάλιστα τονίσαμε πως μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει νέο επεισόδιο με την υγεία της και η παραγωγή θα την στείλει εκτός παιχνιδιού! Έτσι κι έγινε! Μαριπόζα τέλος από το Survivor και δεν πρόκειται να επιστρέψει!

Survivor spoiler: Η οριστική απόφαση για την Έλενα

Survivor spoiler: Αποχώρησε η Έλενα Κρεμλίδου

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου παθαίνει συχνά κρίσεις πανικού μέσα στο παιχνίδι κι αυτό είχε ανησυχήσει τόσο την ίδια όσο και την παραγωγή! Ωστόσο δεν ήθελε να φύγει στα δύσκολα, ήθελε να κάτσει και να παλέψει! Όμως οι δυνάμεις της την άφησαν! Πλέον δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της και η μεταφορά της αλλά και παραμονή της στο νοσοκομείο ήταν δεδομένη!

Η απόφαση έχει παρθεί και οι γιατροί είναι κάθετοι! Η Μαριπόζα δεν πρόκειται να επιστρέψει στο παιχνίδι, παρότι ο Γιώργος Λιανός χτες το άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο! Για λόγους αγωνίας και τηλεθέασης η αποχώρηση θα ανακοινωθεί σ' άλλο επεισόδιο και πιθανότατα σε εκείνο της Πέμπτης ή της Κυριακής!

Οι συχνές λιποθυμίες της κοπέλας δεν χωράνε κανένα ρίσκο! Μάλιστα πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η οικογένεια της Έλενας έχει επικοινωνήσει με την παραγωγή και έχει ζητήσει να την βγάλουν από το παιχνίδι, ωστόσο επειδή η ίδια είναι ενήλικη ο τελευταίος λόγος ανήκει σε εκείνη! Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαριπόζα έχει επικοινωνήσει με τους γονείς της, αφού λόγω της κατάστασης και της έντονης ανησυχίας της οικογένειας φοβόντουσαν μην "τραβήξει" το όλο θέμα!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share