Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Πανικός στους «Μπλε» - Εκτός Μαριπόζα και Ελευθερίου

Ένα βήμα από την αποχώρηση η Κρεμλίδου - Έτοιμη να το ανακοινώσει

8 Φεβρουαρίου 2021 22:47
Survivor 4: Πανικός στους «Μπλε» - Εκτός Μαριπόζα και Ελευθερίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανικός επικρατεί στους «Μπλε» για το Survivor, αφού η Ελευθερία Ελευθερίου και η Έλενα Κρεμλίδου ένιωσαν άσχημα και βγήκαν σχεδόν ταυτόχρονα εκτός αγωνίσματος, προκαλώντας αναστάτωση λίγο πριν αυτό ξεκινήσει.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Η πρώτη που κατέρρευσε ήταν η τραγουδίστρια, η οποία ένιωσε πόνους στο στομάχι και διακομίστηκε άμεσα στο ιατρικό επιτελείο. Λίγο αργότερα, όμως, γύρισε και τέθηκε στη διάθεση της ομάδας της.

Αμέσως μετά, όμως, η Έλενα Κρεμλίδου επίσης έπεσε κάτω κι έδειξε να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, με τις φήμες να «φουντώνουν» για αποχώρηση.

Survivor 4: Ένα βήμα πριν από την αποχώρηση η Μαριπόζα

Νωρίτερα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, μάλιστα, μάθαμε τις εξελίξεις στην υγεία της Ελενας Κρεμλίδου ή αλλιώς Μαριπόζα αφού η ίδια στο χθεσινό αγώνισμα ένιωσε μια αδιαθεσία και βγήκε εκτός.

Σήμερα λοιπόν η παίκτρια δήλωσε πως συνεχίζει δεν νιώθει καλά, είναι η κούραση; Η πείνα; Ίσως και το γεγονός πως τελευταία έχει γίνει στόχος από την ομάδα της και δέχεται άσχημα σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια σχολίασε πως έχει να δώσει ακόμα πολλά στην ομάδα της και νιώθει καλύτερα μετά την ιατρική περίθαλψη που έλαβε. Τέλος την βοήθησε το γεγονός πως έκανα συζητήσεις με την ομάδα της πριν το αγώνισμα.

Survivor spoiler: Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο - Πιάστηκαν στα χέρια με ανθρώπους της παραγωγής οι μπλε!

Survivor spoiler: Σε έξαλλη κατάσταση, μετά από μια ακόμα ήττα τους, βρέθηκαν οι παίκτες των μπλε και τα έβαλαν με την παραγωγή!

Συγκεκριμένα αμέσως μετά την εύκολη νίκη των κόκκινων με 10-4 στο έπαθλο φαγητού της Κυριακής αρκετοί ήταν οι παίκτες των Μαχητών που έκαναν επίθεση στους ανθρώπους της παραγωγής! Ο λόγος; Ο προφανής! Πως έχουν ενισχύσει απίστευτα την ομάδα των Διασήμων, σε αντίθεση με την δική τους!

Το μεγάλο όπλο της κόκκινης ομάδας είναι αναμφισβήτητα ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αγωνιστικά θυμίζει κάτι από Γιώργο Αγγελόπουλος! Εξαιρετικά γρήγορος, δυνατός και εξαιρετικός στον στόχο! Από την μέρα που έχει μπει στο Survivor έχει καταρρίψει κάθε λογική και βρίσκεται στην πρώτη θέση με βάση τα στατιστικά νικών των παικτών!

Εκτός όμως από τον Ηλία, η κόκκινη ομάδα έχει ενισχυθεί και με δύο πολύ δυνατές παίκτριες, την Μαριάνθη και την Καρολίνα! Με την σειρά τους και οι δύο έχουν φέρει νίκες στους Διάσημους, με την Μαριαλένα από την αντίπερα όχθη να μην μπορεί να τραβήξει μόνη της το κουπί!

Survivor spoiler: Ξέφυγε η κατάσταση με τους μπλε

Survivor spoiler: Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο

Η κατάσταση ξέφυγε όμως μετά το τέλος του αγώνα με τους άνδρες της ομάδας των μπλε να κάνουν επίθεση στην παραγωγή και μάλιστα λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια αφού ήταν σε έξαλλη κατάσταση! Χαρακτηριστικά ήταν και τα λόγια του Κρις Σταμούλη, τα οποία έδειξε και η κάμερα του ΣΚΑΙ που τόνισε πως είναι λογική μετά από τέτοια ενίσχυση η ομάδα των κόκκινων να παίρνει περισσότερες νίκες!

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως αυτή η τοποθέτηση ήταν η πιο ομαλή και πως τα "χοντρά" κόπηκαν στο μοντάζ! Οι μπλε είναι σε έξαλλη κατάσταση και περιμένουν άμεσα και δική τους ενίσχυση, αφού στο χθεσινό αγώνισμα η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια και φάνηκε! Και όσο χάνονται έπαθλα φαγητού η ένταση αυτή θα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη! Το μόνο σίγουρο είναι πως η παραγωγή είναι αρκετά προβληματισμένη αφού κάτι πρέπει να κάνει αλλά δεν γνωρίζει ακόμα τι!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share