Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Έλενα Κρεμλίδου και Τζέιμς Καφετζής οι παίκτες που έκαναν έρωτα στο δάσος!

Το περιμένατε;

6 Φεβρουαρίου 2021 14:29
Survivor 4: Έλενα Κρεμλίδου και Τζέιμς Καφετζής οι παίκτες που έκαναν έρωτα στο δάσος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που θέλει δυο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να έχουν κάνει έρωτα στο δάσος του Άγιου Δομίνικου. Μάλιστα, πριν λίγο γράφτηκε στο διαδίκτυο, ότι αυτοί οι δυο παίκτες είναι ο Τζέιμς Καφετζής και η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας γνωρίζονται πριν από το παιχνίδι, καθώς έχουν κάνει μαζί διακοπές στην Ρόδο, όπως είχε αποκαλυφθεί στην αρχή του Survivor, ενώ από την πρώτη κιόλας ημέρα του ριάλιτι, έδειχναν πως είναι αρκετά κοντά.

Έλενα Κρεμλίδου και Τζέιμς Καφετζής έρωτας Survivor

Έτσι λοιπόν, οι πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αναφέρουν, ότι Μαριπόζα και Τζέιμς, εθεάθησαν να συνουσιάζονται στο δάσος. Ωστόσο, εμείς σαν φανατικοί του Survivor, έχουμε νέες πληροφορίες! Τελικά, οι δυο παίκτες έκαναν έρωτα στο δάσος; Διαβάστε εδώ όλες τις νέες πληροφορίες!

Όταν η Έλενα Κρεμλίδου... το κουνούσε και ο Πέτρος Κωστόπουλος χάζευε

Η Έλενα Κρεμλίδου έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο συζητημένα άτομα και το Survivor, με την ίδια στο παρελθόν να έχει... κολάσει το κοινό, όταν το... κουνούσε και ο Πέτρος Κωστόπουλος την χάζευε.

Ο άλλοτε εκδότης είχε παρουσιάσει ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό «μαργαριτάρι», από εκείνα που... ξεβλάχευαν τους Έλληνες, με τη Μαριπόζα τότε να διδάσκει την τέχνη του twerking σε όλη την χώρα.

Όταν έκανε twerking στον Πέτρο Κωστόπουλο... για χάρη του ξεβλαχέματος

Ο τότε παρουσιαστής της εκπομπής «Όλα Λάθος» είχε καλέσει την Κρεμλίδου, καθώς είχε γίνει θέμα το twerking της Τζένιφερ Λόπεζ, με τη Μαριπόζα να μην αρνείται να μάθει ορισμένα από τα... μυστικά της κίνησης αυτής και τον Κωστόπουλο να μένει «κόκκαλο», προσπαθώντας να κάνει το ίδιο, αν και αυτή τη στιγμή το πρόσωπο της Έλενας δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share