Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Έτσι ήταν ο Αλέξης Παππάς πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης

Άλλος άνθρωπος!

6 Φεβρουαρίου 2021 09:05
Survivor 4: Έτσι ήταν ο Αλέξης Παππάς πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο Αλέξης Παππάς, είναι ένας παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, που τον τελευταίο καιρό έχει προκαλέσει αρκετές πολλές αντιδράσεις στα social media και γενικά στις εκπομπές, λόγω της συμπεριφοράς του προς τους συμπαίκτες του, αλλά και τους αντιπάλους του. Ωστόσο, δε θα σταθούμε στη συμπεριφορά του, αλλά στην εμφάνισή του. Πώς ήταν πριν μπει στο παιχνίδι;

Συγκεκριμένα, είναι και ένας από τους παίκτες που εμφανισιακά έχουν αλλάξει τρομερά από την πρώτη ημέρα μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, μέχρι και σήμερα.

Αρχικά έχει χάσει πολλά κιλά. Δεύτερος, λόγω του ήλιου έχει ανοίξει το χρώμα των μαλλιών του τόσο, που από μαυρομάλλης, έχει γίνει... ξανθός. Τέλος, η αλλαγή στο πρόσωπο είναι μεγάλη, καθώς η διαβίωση είναι δύσκολη και δεν τρέφονται οι παίκτες σωστά.

Δείτε μια ακόμα φωτογραφία του:

Αλέξης Παππάς πριν το Survivor

Survivor: Στην αντεπίθεση ο Τριαντάφυλλος με τον Αλέξη Παππά - "Τον πονάει πάρα πολύ που..."

Από ότι φαίνεται υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις στο παιχνίδι επιβίωσης όπου αρχίζουν και ανεβαίνουν και άλλο τα αίματα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Επίσης ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από συνέντευξη του μίλησε για το Survivor όπου επικεντρώθηκε σε έναν παίχτη τον Περικλή Κονδυλάτο και σε όσα λέει μπροστά στην κάμερα.

Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να περνά στην αντεπίθεση απέναντι στον Αλέξη Παππά σχετικά με τα όσα είπε για την ομάδα του.

Στην αντεπίθεση ο Τριαντάφυλλος για τον Αλέξη Παππά.

Το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου

Ειδικότερα μέσα από την εκπομπή "Love it", παίχτηκε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από όσα έγιναν χθες βράδυ στο Survivor 4, μετά το συμβούλιο του νησιού. Ο Τριαντάφυλλος δεν δίστασε να "επιτεθεί" στον Αλέξη Παππά, κατηγορώντας τον πως προσπαθεί να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Μπορεί οι δυο τους να είχαν έρθει πολύ κοντά όσο βρίσκονταν στην ίδια ομάδα, ωστόσο από τη στιγμή που ο Αλέξης Παππάς πήγε στους «Μπλε», οι μεταξύ τους σχέσεις χάλασαν. Λίγο μετά την αποχώρηση της Βαλέριας Χοψονίδου, οι Κόκκινοι επέστρεψαν στην παραλία τους και ο Τριαντάφυλλος μίλησε ανοιχτά για τον ηθοποιό.

«Ο πρώην αδερφός και φίλος, Αλέξης Παππάς, θέλησε στο συμβούλιο να πει καλά λόγια για τα δύο καινούργια παιδιά που ήρθαν στην ομάδα. Το είπε για να ρίξει λάδι στη φωτιά, επειδή ζηλεύει τον Γιώργο Κοψιδά. Αυτοί έχουν τρελαθεί μαζί μας. Εμείς είμαστε αγαπημένοι και ενωμένοι και αυτό τον πονάει πάρα πολύ τον Αλέξη Παππά.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε το απόσπασμα

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share