Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor: Σε άσχημη κατάσταση η Ανθή Σαλαγκούδη - Αλλάζουν τα δεδομένα για την παραμονή της στο παιχνίδι

Μήπως αποχωρήσει;

5 Φεβρουαρίου 2021 22:10
Survivor: Σε άσχημη κατάσταση η Ανθή Σαλαγκούδη - Αλλάζουν τα δεδομένα για την παραμονή της στο παιχνίδι

Survivor: Μεγάλες είναι οι εξελίξεις στο φετινό παιχνίδι επιβίωσης, το Survivor, όπου οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν για μία μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι.

Επισημαίνεται ότι η Βαλέρια Χοψονίδου μέσα από συνέντευξη της έκανε κάποιες "γερέ" αποκαλύψεις σχετικά με την ομάδα των "Μπλε" και την συμπεριφορά τους προς εκείνη.

Συγκεκριμένα ένας μεγάλος τραυματισμός φαίνεται να δυσκολεύει την παραμονή της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor διότι η ίδια φαίνεται πως δεν αντέχει από τους πόνους και δεν μπορεί να αγωνιστεί καλά.

Σε άσχημη κατάσταση η Σαλαγκούδη.

Survivor: Ο τραυματισμός της Ανθής Σαλαγκούδη

Ειδικότερα η δημοσιογράφος μπορεί από την αρχή που μπήκε στο παιχνίδι να έδειξε την αδυναμία της στα αθλήματα, όμως κατάφερε να παραμείνει παρά το γεγονός ότι ήταν υποψήφια προς αποχώρηση αλλά και πριν από δύο εβδομάδες κέρδισε τον τίτλο της δημοφιλούς παίκτριες μετά την ψηφοφορία των τηλεθεατών.

Η ίδια προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό της εαυτό και αυτό έπραξε πρόσφατα διότι αν και είχε ένα πολύ άτσαλο πέσιμο, η Ανθή δεν τα παράτησε. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “On time”, κατά τη διάρκεια αγωνίσματος έπεσε από ψηλά και τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Αμέσως οι γιατροί έσπευσαν κοντά της και της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η απόφαση της ιατρικής όμαδας ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη να παραμείνει εκτός και να ακολουθήσει μια φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, κάποιοι από την ομάδα της την παρότρυναν να ακούσει τους γιατρούς, καθώς η ίδια έλεγε συνεχώς πως δεν πονάει και πως είναι καλά ώστε να παραμείνει στην καλύβα.

Έτσι κι έγινε, όμως το βράδυ έμεινε ξάγρυπνη από τους δυνατούς πόνους, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλα Τριάντου μια κίνησή της Ανθής Σαλαγκούδη στο όχι και τόσο ομαλά διαμορφωμένο “κρεβάτι” της ήταν αρκετή για να κάνει το ατύχημα χειρότερο. Την επόμενη μέρα ήταν καλύτερα και αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά στα επόμενα αγωνίσματα με την κόκκινη ομάδα, αλλά και τους “μπλε” να της δίνουν συγχαρητήρια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share