Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor: Η Βαλέρια Χοψονίδου "άδειασε" τους "Μπλε": "Την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα..."

Φουντώνουν οι εντάσεις

5 Φεβρουαρίου 2021 19:45
Survivor: Η Βαλέρια Χοψονίδου

Survivor: Συνεχίζονται οι εντάσεις στο παιχνίδι επιβίωσης όπου αρκετοί πρώην παίκτες μιλούν για τις εμπειρίες τους αλλά και τι είχε συμβεί μέσα εκεί και που δεν το ξέραμε.

Σημειώνεται ότι ο πρώην παίκτης του πρώτου Survivor, Μάριος Πρίαμος, σε συνέντευξη του αποκάλυψε ότι ένα μεγάλο ποσοστό των ατόμων που δηλώνουν συμμετοχή δεν κάνουν για το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα η Βαλέρια Χοψονίδου μέσα από συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου αποκάλυψε κάποια πράγματα σχετικά με την "Μπλε" ομάδα.

Έκανε τις πρώτες δηλώσεις τις η Βαλέρια Χοψονίδου.

Survivor: Η αποκάλυψη της Βαλέριας Χοψονίδου

Ειδικότερα η Βαλέρια Χοψονίδου ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor 4 και συγκεκριμένα από την ομάδα των μπλε όπου και έκανε κάποιες μεγάλες αποκαλύψεις.

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου η εκπομπή "Love it", έπαιξε τις αποκλειστικές δηλώσεις της Βαλέριας Χοψονίδου, από τις οποίες αποκαλύφθηκε πως τελικά δεν περνούσε και τόσο όμορφα όσο νόμιζαν οι τηλεθεατές στην καλύβα.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις της Βαλέριας Χοψονίδου μετά την αποχώρησή της από το Survivor

"Το περίμενα πως θα αποχωρήσω, γιατί μπήκα σε ένα σημείο του παιχνιδιού μετά από έναν μήνα οπότε τα παιδιά είχαν γίνει ήδη μια παρέα. Το περίμενα πως θα με ψηφίσουν γιατί αγωνιστικά δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Σίγουρα όμως θα μπορούσαν να μου δώσουν μια ευκαιρία. Την πρώτη μέρα που πήγα στην ομάδα όταν μιλούσαν όλοι μαζί και πλησίαζα, σταματούσαν. Δεν ήταν ευχάριστο, ένιωθα άβολα", δήλωσε η Βαλέρια Χοψονίδου και συνέχισε αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερα.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε

Survivor 4: Μες στην χλιδή το σπίτι του Ηλία Μπόγδανου - Με ολόκληρο στούντιο, τζάκι και γεμάτο έργα τέχνης

Ο Ηλίας Μπόγδανος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Survivor, αφήνοντας πίσω του ένα χλιδάτο και υπερμοντέρνο σπίτι, με ένα ολόκληρο στούντιο να υπάρχει σε αυτό.

Όλους αυτούς τους τελευταίους μήνες που μένουμε περισσότερο σπίτι και πριν αναχωρήσει για τον Αγιο Δομίνικο, ο Ηλίας Μπόγδανος δημοσίευε συχνά στιγμιότυπα από πρόβες της pop-rock συγκροτήματος INCO, στο οποίο είναι ο κεντρικός τραγουδιστής, δίνοντας στους followers του να πάρουν μια γεύση από την διακόσμηση του σπιτιού του, όντας ζευγάρι με παίκτρια του GNTM.

Survivor 4: Το φοβερό σπίτι του Ηλία Μπόγδανου που αφήνει για χάρη του ριάλιτι επιβίωσης

Το σπίτι του Ηλία Μπόγδανου λοιπόν ξεχωρίζει για την μοντέρνα αισθητική του, τις ξύλινες αποχρώσεις και τα υπέροχα έργα Τέχνης, κάτι που επισημαίνουν και οι followers στα σχόλια που κάνουν στις αναρτήσεις του τραγουδιστή.

Το σαλόνι με το τζάκι φαίνεται πολύ άνετο ενώ πολύ εντυπωσιακή είναι και η κουζίνα του Ηλία Μπόγδανου στην οποία δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με ντραμς.

Αλλωστε σχεδόν σε όλες τους τις αναρτήσεις στο Instagram, ο Ηλίας Μπόγδανος είναι με μια κιθάρα ή μικρόφωνο στο χέρι, δείχνοντας τη μεγάλη αγάπη που έχει στη δουλειά του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share