Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 03/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

3 Φεβρουαρίου 2021 08:36
Survivor spoiler 03/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 03/02: Τελευταία ημέρας της εβδομάδας για το Survivor και Διάσημοι και Μαχητές μάχονται με στόχο το έπαθλο της επικοινωνίας!

Χτες είδαμε τους κόκκινους να επικρατούν πολύ εύκολα με 10-3 των μπλε και να εξασφαλίζουν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας αλλά και την μπουγάτσα, καταφέρνοντας για πρώτη φορά μετά από 1,5 μήνα να γευτούν έπαθλο φαγητού! Σήμερα όμως έχουμε μάχη με στόχο την επικοινωνία, ένα έπαθλο που δεν έχουν κερδίσει μέχρι σήμερα οι κόκκινοι και καλούνται να τα καταφέρουν σήμερα!

Την ίδια στιγμή στους μπλε το κλίμα είναι χειρότερο από ποτέ, με την Ελευθερία Ελευθερίου, την Μαριπόζα και την Βαλέρια εκτός από υποψήφιες προς αποχώρηση να αποτελούν και ξένο σώμα για την ομάδα των Μαχητών! Οι δύο πρώτες ξέσπασαν μάλιστα στο συμβούλιο και μένει να φανεί κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει τις σχέσεις της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο!

Survivor spoiler 03/02: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο της επικοινωνίας;

Survivor spoiler 03/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας!

Σήμερα λοιπόν κόκκινοι και μπλε δίνουν μάχη με στόχο την επικοινωνία! Αν το καταφέρουν οι Μαχητές θα επικοινωνήσουν με την οικογένειά τους, ενώ αν τα καταφέρουν οι Διάσημοι θα διαβάσουν μηνύματα από το τηλεοπτικό κοινό, μέσω Twitter!

Ποιος θα τα καταφέρει; Στον αγωνιστικό χώρο ο στίβος μάχης είναι και πάλι πολύ δύσκολος με την συνεργασία να παίζει τον πιο ξεκάθαρο ρόλο στην υπόθεση νίκη! Γι' αυτό απόψε ένα μικρό προβάδισμα το έχουν οι Διάσημοι καθώς το κλίμα στην ομάδα τους είναι πολύ καλύτερο και οι συνεργασίες θα βγουν πιο εύκολα!

Από την άλλη αυτό, εκ πρώτης όψεως, θα επηρεάσει τους μπλε! Θα είναι αρκετό όμως για να τους στερήσει τη νίκη; Ποιος θα καταφέρει να απολαύσει το έπαθλο της επικοινωνίας και μαζί τα φρούτα που προσφέρονται σε κάθε σχετικό έπαθλο; Το Athensmagazine.gr θα σας ενημερώσει μόλις έχει σίγουρο Survivor spoiler εντός της ημέρας!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό (03/02) επεισόδιο:

Επικοινωνία Survivor spoiler

Survivor νικητής επικοινωνία 3/2

Ποια ομάδα κερδίζει την επικοινωνία σήμερα;

Survivor διαρροή 03/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας!

Survivor diarrh 03/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της επικοινωνίας!

Survivor spoiler 03/02

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share