Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: Πιο άμπαλη και από τη Σαλαγκούδη - Η Ελευθερίου έριχνε βολές… στον αντίπαλο

Θέλει μεγάλη προσπάθεια να φτάσεις την Ανθή αλλά και η Ελευθερία κάτι κάνει...

2 Φεβρουαρίου 2021 23:24
Survivor 4: Πιο άμπαλη και από τη Σαλαγκούδη - Η Ελευθερίου έριχνε βολές… στον αντίπαλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στο Survivor παίκτρια πιο… άμπαλη και από την Ανθή Σαλαγκούδη για σήμερα (2/2), με την Ελευθερία Ελευθερίου να βρίσκεται σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση και αυτό να αποτυπώνεται στο άθλημα, όπου αντί για το στόχο έριχνε βολές… στον αντίπαλο.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει στοχοποιηθεί από την ομάδα της λόγω της ψήφου στην Άννα Μαρία Βέλλη, με αρκετούς αρνητικούς χαρακτηρισμούς να τη συνοδεύουν. Η ίδια δεν νιώθει άνετα πια στην μπλε ομάδα και αυτό φάνηκε στο αγώνισμα.

Survivor 4: Άθλια στις βολές η Ελευθερία Ελευθερίου

Η ίδια βρέθηκε αντιμέτωπη με την Καρολίνα Καλύβα και ήταν πολύ κακή, καθώς στις βολές στο τέλος έριχνε το φρίσμπι αρκετά προς τα δεξιά, με τον Γιώργο Λιανό να παρατηρεί πως πήγαινε σχεδόν προς το μέρος της αντιπάλου της.

Δε γνωρίζουμε, πάντως, αν έχει… προσωπικά μαζί της, αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν πολύ άστοχη.

Survivor spoiler 02/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Survivor spoiler 02/02: Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα και ποια είναι η ομάδα που κερδίζει; Διάσημοι ή Μαχητές; Το Athensmagazine.gr σας αποκαλύπτει!

Χτες ζήσαμε μεγάλες στιγμές! Οι Διάσημοι επιτέλους τα κατάφεραν και τα πανηγύρια που ακολούθησαν δεν είχαν προηγούμενο! Με 10-7 οι κόκκινοι επικράτησαν των μπλε και η Βαλέρια Χοψονίδου είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση! Ο Νίκος Μπάρτζης, όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει, κέρδισε την ατομική ασυλία και οι Μαχητές βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση!

Από την άλλη οι Διάσημοι ενισχύθηκαν αρκετά με την ένταξη της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα, η οποία μάλιστα χάρισε δύο νίκες στην ομάδα της! Οι κόκκινοι πήραν τον αέρα των μπλε και πλέον καλούνται να κάνουν το 2-0 για να πετύχουν κάτι το απίστευτο με βάση τα τελευταία αποτελέσματα! Θα τα καταφέρουν;

Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία;

Survivor spoiler 02/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Ο ΣΚΑΙ από χτες μας έδωσε το trailer του σημερινού επεισοδίου, όπου βλέπουμε τους μπλε να σκοτώνονται και τους Διάσημους να έχουν ένα αρκετά καλύτερο κλίμα και να είναι πιο μαχητικοί στο αγώνισμα! Ένας από τους πιο δύσκολους στίβους μάχης περιμένει Διάσημους και Μαχητές σήμερα, με την ταχύτητα, την αντοχή και τον στόχο να παίζουν τεράστιο ρόλο για να φτάσουν στη νίκη!

Ο στόχος δεν κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολος, όπως ο χθεσινός για παράδειγμα, ωστόσο το να φτάσει κανείς μέχρι το τέλος θα πρέπει να φτύσει αίμα! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας; Θα έχουμε το 2-0 ή την ισοφάριση! Κρατηθείτε παιδιά γιατί οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως πάμε για.... 2-0! Ναι, ναι καλά διαβάσατε, οι κόκκινοι πάτησαν γκάζι και δεν λένε να πατήσουν το φρένο!

Νίκη λοιπόν για τους Διάσημους και οι Μαχητές καλούνται να δώσουν άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr γιατί ακολουθεί ένα βράδυ γεμάτο δράση από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης της ελληνικής τηλεόρασης, το Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share