Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Πυρά» των «Μπλε» στην Ελευθερίου - «Είναι κωλοτούμπα και διπρόσωπη»

Επίθεση της κλίκας προς την τραγουδίστρια

2 Φεβρουαρίου 2021 22:52
Survivor 4: «Πυρά» των «Μπλε» στην Ελευθερίου - «Είναι κωλοτούμπα και διπρόσωπη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Μπλε φαίνεται να έχουν ήδη δημιουργήσει κλίκες στο Survivor, με τους περισσότερους ξαφνικά να κράζουν δίχως αύριο την Ελευθερία, με πρώτες την Άννα Μαρία και την Μαριαλένα.

Συγκεκριμένα, ο Μπάρτζης, η Άννα Μαρία και η Μαριαλένα δεν σταμάτησαν να θάβουν την συμπαίκτρια τους και να την αποκαλούν συνεχώς διπρόσωπη, κωλοτούμπα και κουτοπόνηρη, επιβεβαιώνοντας τους «Κόκκινους» που τους επιτέθηκαν.

Survivor 4: Άγρια «καρφιά» στην Ελευθερία Ελευθερίου για την ψηφοφορία

Όλα φυσικά άρχισαν όταν η τραγουδίστρια της παρέας ψήφισε στο χθεσινό συμβούλιο την Άννα Μαρία, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και ξεσπάσματα.

Η Ελευθερία φαίνεται να έχει εξοργιστεί ωστόσο με όλα αυτά που ακούει από τους συμπαίκτες της, για αυτό και αργότερα θα την δούμε να πετάει την μπαντάνα της.

Survivor spoiler 02/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Survivor spoiler 02/02: Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα και ποια είναι η ομάδα που κερδίζει; Διάσημοι ή Μαχητές; Το Athensmagazine.gr σας αποκαλύπτει!

Χτες ζήσαμε μεγάλες στιγμές! Οι Διάσημοι επιτέλους τα κατάφεραν και τα πανηγύρια που ακολούθησαν δεν είχαν προηγούμενο! Με 10-7 οι κόκκινοι επικράτησαν των μπλε και η Βαλέρια Χοψονίδου είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση! Ο Νίκος Μπάρτζης, όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει, κέρδισε την ατομική ασυλία και οι Μαχητές βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση!

Από την άλλη οι Διάσημοι ενισχύθηκαν αρκετά με την ένταξη της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα, η οποία μάλιστα χάρισε δύο νίκες στην ομάδα της! Οι κόκκινοι πήραν τον αέρα των μπλε και πλέον καλούνται να κάνουν το 2-0 για να πετύχουν κάτι το απίστευτο με βάση τα τελευταία αποτελέσματα! Θα τα καταφέρουν;

Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία;

Survivor spoiler 02/02, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας!

Ο ΣΚΑΙ από χτες μας έδωσε το trailer του σημερινού επεισοδίου, όπου βλέπουμε τους μπλε να σκοτώνονται και τους Διάσημους να έχουν ένα αρκετά καλύτερο κλίμα και να είναι πιο μαχητικοί στο αγώνισμα! Ένας από τους πιο δύσκολους στίβους μάχης περιμένει Διάσημους και Μαχητές σήμερα, με την ταχύτητα, την αντοχή και τον στόχο να παίζουν τεράστιο ρόλο για να φτάσουν στη νίκη!

Ο στόχος δεν κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολος, όπως ο χθεσινός για παράδειγμα, ωστόσο το να φτάσει κανείς μέχρι το τέλος θα πρέπει να φτύσει αίμα! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας; Θα έχουμε το 2-0 ή την ισοφάριση! Κρατηθείτε παιδιά γιατί οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως πάμε για.... 2-0! Ναι, ναι καλά διαβάσατε, οι κόκκινοι πάτησαν γκάζι και δεν λένε να πατήσουν το φρένο!

Νίκη λοιπόν για τους Διάσημους και οι Μαχητές καλούνται να δώσουν άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr γιατί ακολουθεί ένα βράδυ γεμάτο δράση από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης της ελληνικής τηλεόρασης, το Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share