Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 02/02: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

2 Φεβρουαρίου 2021 12:45
Survivor spoiler 02/02: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 02/02: Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα, με Διάσημους και Μαχητές να μάχονται για τη νίκη και την αποφυγή της ψηφοφορίας!

Χθες, ζήσαμε μεγάλες στιγμές! Οι Διάσημοι, επιτέλους, τα κατάφεραν και τα πανηγύρια που ακολούθησαν δεν είχαν προηγούμενο! Με 10-7 οι «κόκκινοι» επικράτησαν των «μπλε» και η Βαλέρια Χοψονίδου είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση! Ο Νίκος Μπάρτζης, όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει, κέρδισε την ατομική ασυλία και οι Μαχητές βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση!

Από την άλλη, οι Διάσημοι ενισχύθηκαν αρκετά με την ένταξη της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα, η οποία μάλιστα χάρισε δύο νίκες στην ομάδα της! Οι «κόκκινοι» πήραν τον αέρα των «μπλε» και πλέον καλούνται να κάνουν το 2-0, για να πετύχουν κάτι το απίστευτο με βάση τα τελευταία αποτελέσματα! Θα τα καταφέρουν;

 Survivor spoiler 02/02: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα την ασυλία;

Ο ΣΚΑΪ, από χθες, μας έδωσε το trailer του σημερινού επεισοδίου, όπου βλέπουμε τους «μπλε» να σκοτώνονται και τους Διάσημους να έχουν ένα αρκετά καλύτερο κλίμα και να είναι πιο μαχητικοί στο αγώνισμα! Ένας από τους πιο δύσκολους στίβους μάχης περιμένει Διάσημους και Μαχητές σήμερα, με την ταχύτητα, την αντοχή και τον στόχο να παίζουν τεράστιο ρόλο για να φτάσουν στη νίκη!

Ο στόχος δεν κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολος, όπως ο χθεσινός για παράδειγμα, ωστόσο για να φτάσει κανείς μέχρι το τέλος θα πρέπει να φτύσει αίμα! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας; Θα έχουμε το 2-0 ή την ισοφάριση; Κρατηθείτε παιδιά, γιατί οι αρχικές πληροφορίες μας αναφέρουν πως πάμε για.... 2-0! Ναι, ναι, καλά διαβάσατε, οι «κόκκινοι» πάτησαν γκάζι και δεν λένε να πατήσουν το φρένο! Ωστόσο για το 100% σίγουρο Survivor spoiler περιμένετε τη στάνταρ διαρροή του Athensmagazine.gr, λίγο πριν από την προβολή του επεισοδίου της ημέρας (02/02)!

Υποψήφιοι αποχώρηση Survivor

Survivor spoiler 02/02: Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Αρχικά, κρατάμε το ότι σίγουρη υποψήφια είναι η Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία βγήκε χθες μέσα από την ψηφοφορία των συμπαικτών της! Σήμερα, έχουμε ένα νέο spoiler σχετικά με τον παίκτη που θα «δώσει» ο Νίκος Μπάρτζης, ως νικητής της ατομικής ασυλίας! Ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως δεύτερη υποψήφια είναι η Μαριπόζα! Όσο για τον τρίτο; Εφόσον χάσουν την ασυλία οι Μαχητές, θα δώσουν και τρίτο υποψήφιο από την ομάδα τους! Ποιος θα είναι αυτός; Ένας εκ των Ελευθερία Ελευθερίου ή Άννα Μαρία Βέλλη, με την πρώτη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες! Πάνε, λοιπόν, να «φάνε» την κλίκα Ελευθερία, Βαλέρια, Έλενα, πριν καλά καλά δημιουργηθεί!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share