Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Μπήκε και… ομόρφυνε επικίνδυνα το αγώνισμα - Αυτή είναι η ερωτική νέα παίκτρια

Τους άφησε όλους... κόκκαλο με το που μπήκε

1 Φεβρουαρίου 2021 23:01
Survivor 4: Μπήκε και… ομόρφυνε επικίνδυνα το αγώνισμα - Αυτή είναι η ερωτική νέα παίκτρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εντυπωσιακή γυναίκα προστέθηκε στο Survivor και στο δυναμικό της κόκκινης ομάδας, με τον Γιώργο Λιανό να τη συστήνει στους υπόλοιπους παίκτες και την ίδια να ομορφαίνει το αγώνισμα ασυλίας.

Ο λόγος γίνεται για την Καρολίνα Καλύβα, ή Καρολίν Ζακλίν Καλύβα, όπως είναι το πλήρες όνομά της. Τη στιγμή, όπου οι «Κόκκινοι» χρειάζονταν οπωσδήποτε μια γυναίκα, με τη Σοφία Μαργαρίτη να απουσιάζει, εμφανίστηκε η εν λόγω παίκτρια, που επαγγέλλεται δασκάλα pilates.

Survivor 4: Νέα προσθήκη στους «Κόκκινους»

Η ίδια έφερε θετική αύρα στην ομάδα της και επιθυμεί να τη βοηθήσει στο να πάρει επιτέλους νίκη στο αγώνισμα ασυλίας, για το οποίο πάντως εμείς γνωρίζουμε τον νικητή και σας προσφέρουμε το spoiler.

Λίγα λόγια για την Καρολίνα Καλύβα που μπήκε στο Survivor 4

Πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή Ευτυχείτε μας έδειξε πλάνα από τρεις νέους παίκτες που αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για το Survivor 4.

Μια από αυτές ονομάζεται Καρολίνα και το Athensmagazine.gr πήγε ένα βήμα παρακάτω το ρεπορτάζ αυτό αφού μάθαμε ποια είναι και βρήκαμε και φωτογραφίες της για να δείτε κι εσείς πρώτη φορά το πρόσωπό της.

Ποια είναι η νέα προσθήκη του Survivor 4, Καρολίνα Καλύβα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η νέα παίκτρια που αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο το πρωί της Τετάρτης είναι η Καρολίνα Καλύβα. Αν μη τι άλλο, το φετινό «Survivor» πέρα από τις μεγάλες ανατροπές, έχει και όμορφες παρουσίες. Η νεαρή γυμνάστρια με καταγωγή από το... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share