Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μερακλού η Κάτια Ταραμπάνκο: Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έφαγε μόλις γύρισε από το Survivor

Της αρέσουν τα ωραία και δεν το έκρυψε...

30 Ιανουαρίου 2021 15:12
Μερακλού η Κάτια Ταραμπάνκο: Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έφαγε μόλις γύρισε από το Survivor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί πολλοί να θεωρήσουν την Κάτια Ταραμπάνκο όχι και τόσο μεγάλη λάτρη των… λιχουδιών λόγω της ασχολίας της με το μόντελινγκ, αλλά τελικά η ίδια αποδεικνύεται… μερακλού, καθώς αποκάλυψε το πρώτο πράγμα, που έφαγε μόλις γύρισε από το Survivor.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, που είχε πριν «εκραγεί» για αναφορές συμπαίκτη της, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κατηγορίες που δέχθηκε από τους συμπαίκτες της αλλά και στο ποιον θα ήθελε να δει νικητή του Survivor 4.

Η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι επιβίωσης, αναφέρθηκε στο θέμα με το ρύζι και τόνισε πως δεν το έκλεψε, αλλά το βρήκε στα σκούπίδια.

Παράλληλα χαρακτήρισε σκληρά τα λόγια των συμπαικτών της και ανέλυσε τι θα έκανε διαφορετικά αν έμπαινε ξανά στο ριάλιτι.

Survivor 4: Η απάντηση της Κάτιας για το ρύζι και... το πρώτο πράγμα που έφαγε μόλις επέστρεψε

«Το ρύζι το βρήκα στα σκουπίδια. Είναι πολύ λάθος να χρησιμοποιούν τέτοιες κουβέντες. Οι συμπαίκτες μου λένε ότι έκλεψα το ρύζι, το οποίο εγώ το αρνούμαι κατηγορηματικά. Το έκρυψα, όπως αποκάλυψα στην ομάδα μου πριν γίνει η ένωση. Από εκεί και πέρα, το μοιράστηκα με τον Πάνο Καλίδη ο οποίος με είδε ένα μεσημέρι να το τρώω. Δεν ήμουν ποτέ διαχειρίστρια στις προμήθειες όπως πήγαν να με βγάλουν για να πουν ότι έβαλα χέρι και στο λάδι.

Αυτό για τα ενεργειακά που είπαν, έβαλα δύο σταγόνες σε νερό και αλάτι. Θα έλεγα ότι θα κέρδιζε η Σοφία αν και θα ήθελα να δω και τον Κοψιδά στον τελικό. Θα έλεγα και τον Τζέιμς ο οποίος έχει καλή στρατηγική.

Όταν έφυγα, έφαγα ένα μπέργεκερ με κόκκινη κορδέλα. Η Ανθή το πάει αργά και σταθερά, θα το έκανα κι εγώ, όχι τόσο αργά. Εξεπλάγην με τον χαρακτηριστικό σκουλήκια, δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό πίσω από τις κάμερες, δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ έντονα», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Όσο για το τι ήταν το πρώτο πράγμα, που έφαγε μόλις γύρισε; Αυτό ήταν… το μπέργκερ, που φαίνεται ότι της είχε λείψει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share