Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Έκρηξη» της Κάτιας Ταραμπάνκο - «Μπράβο Περικλή, ωραία πράγματα λες…»

Οργισμένη απάντηση μετά από όσα έμαθε ότι έλεγε πίσω από την πλάτη της

29 Ιανουαρίου 2021 14:20
Survivor 4: «Έκρηξη» της Κάτιας Ταραμπάνκο - «Μπράβο Περικλή, ωραία πράγματα λες…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε «έκρηξη» εναντίον του Περικλή Κονδυλάτου προχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αναφέρθηκε στις άσχημες κουβέντες, που έχει ξεστομίσει ο σχεδιαστής κοσμημάτων, επιλέγοντας έναν ειρωνικό, αλλά και επιθετικό τρόπο για να του απαντήσει.

Οι δυο τους, άλλωστε, δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις στο Survivor, με τον Περικλή ειδικά να έχει επιτεθεί άγρια στην Κάτια σε δηλώσεις του στην κάμερα. Δεν είχε, άλλωστε, ποτέ το σθένος να μιλήσει μπροστά της, κάτι που αποδείχθηκε και στο συμβούλιο αποχώρησης, που ακολούθησε την αναγκαστική αποχώρηση του μοντέλου, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Survivor 4: Οργισμένη απάντηση της Κάτιας Ταραμπάνκο στον Κονδυλάτο

Η Ταραμπάνκο μίλησε στην εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου και εξήγησε, ότι θεωρούσε πως το Survivor είναι κατά βάση ένα ριάλιτι, όπου πρέπει να νικάς στα αγωνίσματα για να φας και να επιβιώσεις. Πρόσθεσε, βέβαια, ότι για άλλους παίκτες προτεραιότητα ήταν η συμβίωση, για να σχολιάσει πως ο Κονδυλάτος ποτέ δε θα γινόταν ηγέτης ακριβώς για αυτό το λόγο.

Η Κάτια τοποθετήθηκε και για το… φλέγον ζήτημα του ρυζιού, συγκαλύπτοντας το θέμα με τον Πάνο Καλίδη. Συγκεκριμένα, επεσήμανε πως δε μίλησε εξαρχής για αυτό το θέμα, ώστε να μην εκτεθούν ούτε η ίδια ούτε ο τραγουδιστής.

Survivor: Θυμάστε και τους 7 νικητές του διάσημου παιχνιδιού; - Με τον Νο3 θα μείνεις κάγκελο!

Μέχρι σήμερα μετράμε 7 παιχνίδια Survivor. Τους θυμάστε όλους;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share