Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Πετάνε εκτός παιχνιδιού την Ανθή Σαλαγκούδη! Αποχωρεί αυτή την εβδομάδα;

Λίγα τα... ψωμιά της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor!

23 Ιανουαρίου 2021 09:01
Survivor spoiler: Πετάνε εκτός παιχνιδιού την Ανθή Σαλαγκούδη! Αποχωρεί αυτή την εβδομάδα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 4 σχετικά με την Ανθή Σαλαγκούδη, μετά τα όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο και την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι!

Συγκεκριμένα, η παραγωγή και ο ΣΚΑΙ έχουν πάρει την απόφαση να αλλάξουν τη διαδικασία της ψηφοφορίας και μάλιστα άμεσα, ώστε να μην επαναληφθούν ψηφοφορίες όπως εκείνη που ένα ολόκληρο χωριό έβγαλε πιο αγαπημένη παίκτρια της εβδομάδας την Ανθή Σαλαγκούδη! Τι αλλάζει λοιπόν, από τη νέα εβδομάδα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr η διαδικασία αλλάζει εντελώς και πλέον θα ψηφίζεται αρνητικά ο χειρότερος παίκτης! Με αυτόν τον τρόπο δε θα μπορεί ένας οικονομικά ισχυρός συγγενής να στηρίξει το δικό του άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι με μαζικά τηλεφωνήματα και θα ψηφίζετε μόνο αρνητικά ο παίκτης! Δηλαδή εκείνος που έχει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους θα αποχωρεί!

Ανθή Σαλαγκούδη Survivor 4

Τι σημαίνει αυτό για την Ανθή Σαλαγκούδη; Γιατί αποχωρεί αυτή την εβδομάδα;

Εφόσον λοιπόν, οι Διάσημοι χάσουν έστω μια από τις δύο ασυλίες, που η δεύτερη θα γίνει και επίτηδες όταν θα τους ανακοινωθεί η αλλαγή, είναι δεδομένο πως υποψήφια θα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη και ο κόσμος θα πάρει την... εκδίκησή του με μαζικές αρνητικές ψήφους! Επομένως τα ψωμιά της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor δεν είναι πολλά!

Survivor: Επιζητούσε το κράξιμο με Σαλαγκούδη ο ΣΚΑΙ - Το μεγάλο κόλπο για να "πλουτίσει"

Πρώτο θέμα συζήτησης στα social media και τις εκπομπές είναι τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις με το Survivor και το κράξιμο στον ΣΚΑΙ!

Μπορεί πολλοί να πιστεύουν ότι το κανάλι χάνει από όλο αυτό, μπορεί να παίρνουν χιλιάδες τηλέφωνα στα γραφεία και να κράζουν, όμως αυτό μόνο κέρδος μπορεί να επιφέρει στο κανάλι! Αρχικά όποιος πιστεύει ότι ο κανάλι θα χάσει τηλεθέαση πλανάται! Πόσοι από εσάς δεν θα δουν τι θα συμβεί την Κυριακή με τον τσακωμό του Τριαντάφυλλου με τον Περικλή και πως θα αντιμετωπιστεί η Ανθή από τους συμπαίκτες της; Ο ΣΚΑΙ κατάφερε αυτό που ήθελε!

Όλες οι εκπομπές από το πρωί της Πέμπτης (21/01) ασχολούνται αποκλειστικά με το Survivor παρότι εδρεύουν σ' άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως για παράδειγμα η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καινούργιου! Όλος αυτός ο ντόρος μόνο καλό δημιούργησε στο Survivor και τον ΣΚΑΙ! Όμως εκτός από την διαφήμιση των άλλων καναλιών ο σταθμός του Φαλήρου κερδίζει από αλλού και συγκεκριμένα από το Twitter!

Το μεγάλο κόλπο για να κερδίζει έσοδα μέσω... κραξίματος!

Survivor : Ξεφτίλα! Κόλπο στο Twitter

Τι κατάφερε λοιπόν ο ΣΚΑΙ μ' όλον αυτόν τον ντόρο στα social media και συγκεκριμένα στο Twitter! Να δημιουργηθούν αρκετά #hastags σχετικά με το Survivor, όπως για παράδειγμα το #skaikseftiles! Τι σημαίνει αυτό από οικονομικής άποψης; Όσα περισσότερα hastags δημιουργούνται στο Twitter για ένα συγκεκριμένο προϊόν, όπως το Survivor για παράδειγμα και όσο περισσότερο σχολιάζεται αυτό τόσο περισσότεροι χορηγοί έρχονται στο κανάλι και την παραγωγή! Παίζει δηλαδή σπουδαίο οικονομικό ρόλο το κράξιμο που δέχεται ο ΣΚΑΙ και μόνο κερδισμένος έχει βγει απ' όλο αυτό που γίνεται με το Survivor και την Ανθή Σαλαγκούδη τις τελευταίες ώρες! Τον πετυχαίνει τον σκοπό του και θα του βγει και... τσάμπα ο μισθός της δημοσιογράφου που έχει ακούσει τόσα πολλά από όλους τους τηλεθεατές!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share