Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021

Survivor spoiler 19/01, vol.2: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

19 Ιανουαρίου 2021 15:05
Survivor spoiler 19/01, vol.2: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 19/01: Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα για νέους Διάσημους και νέους Μαχητές! Ποια ομάδα θα κερδίσει και ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

το χθεσινό επεισόδιο (18/01) είδαμε τα πάντα! Διάσημοι και Μαχητές χωρίστηκαν και φτιάχτηκαν από την αρχή με άπαντες να είναι ικανοποιημένοι από τη νέα σύνθεση των ομάδων! Ωστόσο αγωνιστικό δεν άλλαξαν πολλά καθώς οι Μαχητές έφτασαν και πάλι σε μια πολύ άνετη επικράτηση παρότι οι ομάδες άλλαξαν! Φαίνεται πως το κόκκινο το χρώμα φέτος στο Survivor δεν τους πάει καθόλου!

Ωστόσο η νέα διαφορά δυναμικότητας δεν είναι τόσο μεγάλη όσο έδειξε το χθεσινό σκορ! Ίσα ίσα, προσωπική μου άποψη είναι πως οι Διάσημοι υπερτερούν αφού διατήρησαν δυνατούς πρώην Διάσημους, όπως η Ελίζαμπεθ και ο Κοψιδάς και πήραν και ισχυρούς πρώην Μαχητές, όπως ο Κόρο, ο Ασημακόπουλος και η Σοφία!

Η πρώτη ασυλία ωστόσο χάθηκε για την ομάδα των Διασήμων και πάμε σήμερα για την δεύτερη! Θα καταφέρουν να αλλάξουν τα δεδομένα;

Survivor spoiler 19/01: Ποια ομάδα θα κερδίσει τον δεύτερο αγώνα για την ασυλία της εβδομάδας;

 Survivor spoiler 19/01, vol.2: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Και πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι! Η αλήθεια είναι πως το χθεσινό αποτέλεσμα δεν άρεσε στην παραγωγή αφού οι Μαχητές επικράτησαν πάλι πολύ εύκολα! Εφόσον συνεχιστεί αυτό νέες συνθέσεις ομάδων δεν μπορούν να γίνουν, παρά μόνο προσθαφαιρέσεις! Ήδη παίκτες βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο και περιμένουν την σειρά τους, που είναι πιθανό να αργήσει λίγο μέχρι να δουν αν υστερεί πολύ κάποια από τις δύο ομάδες για να την ενισχύσουν!

Ο ΣΚΑΙ μας έδωσε τα πρώτα πλάνα του σημερινού αγωνίσματος μέσα από το trailer του επεισοδίου της ημέρας και τα πρώτα συμπεράσματα έχουν βγει! Αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι Μαχητές ίσως έχουν ένα μικρό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί στον αγωνιστικό χώρο! Το Athensmagazine.gr μόλις έχει σίγουρο spoiler θα σας το μεταφέρει!

Survivor spoiler 19.01: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

 Survivor spoiler 19/01, vol.2: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Χτες οι νέοι Διάσημοι είδαν την ομάδα τους να χάνει και έτσι αναγκάστηκαν να δώσουν ως υποψήφια προς αποχώρηση την Ανθή Σαλαγκούδη! Ποιος θα της κάνει παρέα στην ψηφοφορία; Αν χάσουν ξανά οι Διάσημοι υποψήφιος θα είναι ο Περικλής Κονδυλάτος και όχι ο Γιώργος Κοψιδάς, ενώ αν χάσουν οι Μαχητές θα δίνει το... σώσε αφού όλοι μπορεί να είναι υποψήφιοι! Όταν θα έχουμε σίγουρο spoiler και γι' αυτό θα σας το μεταφέρουμε!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share