Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022

Σκάνδαλο στο Survivor: Ξαναγυρίστηκε η στιγμή της αποχώρησης στο συμβούλιο του νησιού

Μετά την γενική κατακραυγή για την πρώτη θέση της Ανθής Σαλαγκούδη στις ψήφους

15 Ιανουαρίου 2021 09:42
Σκάνδαλο στο Survivor: Ξαναγυρίστηκε η στιγμή της αποχώρησης στο συμβούλιο του νησιού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τρομερό παρασκήνιο από το τελευταίο επεισόδιο του Survivor 4 που προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ την Τετάρτη το βράδυ!

Άλλα ήταν να δούμε κι άλλα είδαμε! Ξαφνικά η Κάτια απουσίαζε από το συμβούλιο του νησιού και ο Πάνος Καλλίδης δεν αποχώρησε, όπως ήταν λογικό, μετά την ψηφοφορία που διεξήχθη κι αυτό έχει εξήγηση! Τι πραγματικά συνέβη στα γυρίσματα του Survivor;

Ένας μικρός πανικός επικράτησε με την εισαγωγή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο νοσοκομείο! Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα το μοντέλο μπήκε στο νοσοκομείο καθώς υποφέρει από αυτοάνοσο νόσημα και αμέσως οι άνθρωποι της παραγωγής κατάλαβαν πως το τέλος της Κάτιας στο Survivor έφτασε! Ήδη η γκρίνια από τους τηλεθεατές είναι μεγάλη, σκεφτείτε τι είχε να γίνει αν δεν αποχωρούσε την ίδια μέρα η Ανθή Σαλαγκούδη και έβγαινε μάλιστα και πιο αγαπημένη παίκτρια του κοινού!

Σκάνδαλο στο Survivor: Ξαναγυρίστηκε η στιγμή της αποχώρησης στο συμβούλιο του νησιού;

Survivor: Ξαναγυρίστηκε η στιγμή της αποχώρησης

Πως βγήκε η παρουσιάστρια πιο αγαπημένη είναι άλλο θέμα! Το πιο πιθανό είναι να έχει ανθρώπους από πίσω που διαθέτουν... χρήμα και την ψηφίζουν! Από εκεί και πέρα το Athensmagazine.gr ενημερώθηκε και σας μεταφέρει πως το γύρισμα με την αποχώρηση γυρίστηκε ξανά! Ο Πάνος Καλλίδης είχε πάρει την δάδα του και τον... επέστεψαν για να ξαναγυρίζουν την παραμονή όλων στο ριάλιτι μέχρι να δουν τι συμβαίνει με την Κάτια!

Προσοχή δεν γυρίστηκε ολόκληρο το συμβούλιο του νησιού από την αρχή αλλά η σκηνή της αποχώρησης! Η σκηνή που ανακοινώθηκε πως η Ανθή ήταν η πιο αγαπημένη παίκτρια του κοινού και τελικά ο... Γιώργος Λιανός και η παραγωγή το πήραν πίσω! Ποιος είναι ο λόγος που συνέβη αυτό; Πως αν παράλληλα με την απομάκρυνση της Κάτιας Ταραμπάνκο είχαμε και αγαπημένη παίκτρια την Ανθή οι άνθρωποι της παραγωγής πίστευαν (και καλά έκαναν) πως η τηλεθέαση θα έπεφτε κατακόρυφα στα επόμενα επεισόδια!

Όπως και να έχει η κατάσταση στο Survivor με την αποχώρηση της Κάτιας είναι κρίσιμη! Πρέπει να παρθούν οι σωστές αποφάσεις ώστε να μην επηρεαστεί το ριάλιτι στα νούμερα τηλεθέασης! Θα τα καταφέρει; Η απάντηση την επόμενη εβδομάδα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share