Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Ανατροπή με την Κάτια Ταραμπάνκο; Ποια η κατάσταση της υγείας της; Μένει ή φεύγει;

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

15 Ιανουαρίου 2021 08:27
Survivor spoiler: Ανατροπή με την Κάτια Ταραμπάνκο; Ποια η κατάσταση της υγείας της; Μένει ή φεύγει;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Τι πραγματικά συμβαίνει με την Κάτια Ταραμπάνκο; Επιστρέφει στο Survivor ή έχει ήδη αποχωρήσει; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Πρώτοι σας αποκαλύψαμε πως η Κάτια Ταραμπάνκο ζήτησε να αποχωρήσει από το ριάλιτι λόγω ψυχολογικής πίεσης αλλά κι ενός σοβαρού προβλήματος υγείας! Λίγες ώρες μετά το spoiler μας επιβεβαιώθηκε αφού διέρρευσε ότι η Κάτια έχει ήδη αποχωρήσει αναγκαστικά από το παιχνίδι, την ίδια ώρα που έλειπε από το συμβούλιο του νησιού!

Ποια είναι η αλήθεια; Θα επιστρέψει η Κάτια Ταραμπάνκο; Η απάντησή μας είναι πως ΟΧΙ! Η Κάτια Ταραμπάνκο τελείωσε από το Survivor, με την παραγωγή να αναζητά την καλύτερα εναλλακτική λύση! Ποια θα είναι αυτή και πότε θα την δούμε είναι άγνωστο!

Survivor spoiler: Ανατροπή με την Κάτια Ταραμπάνκο

Survivor: Ποια η κατάσταση της υγείας της Κάτιας Ταραμπάνκο;

Καλά όσα λέμε για το παιχνίδι, αλλά υπάρχει κι ένας άνθρωπος που υποφέρει! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Κάτιας; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr το μοντέλο έχει αποχωρήσει από το νοσοκομείο, όντας καλά στην υγεία της και βρίσκεται στο ξενοδοχείο για να επιστρέψει στην Ελλάδα! Τώρα μήπως έχουμε κάποιο ανατροπή και την επιστρέψουν στο παιχνίδι; Το θεωρούμε εντελώς απίθανο αφού θα υπάρξουν αρκετές γκρίνιες για ευνοϊκή μεταχείριση από τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor που είναι τόσες μέρες άπλυτοι και νηστικοί!

Πότε θα ανακοινωθεί η αποχώρηση της Κάτιας; Ίσως και στο σημερινό trailer που θα δώσει ο ΣΚΑΙ για το επεισόδιο της Κυριακής (17/01)!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share