Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler - Μαντώ Βουρλιώτη: Η νέα παίκτρια που μπαίνει στους Μαχητές!

Γνωρίστε τη νέα παίκτρια των Μαχητών!

13 Ιανουαρίου 2021 12:42
Survivor spoiler - Μαντώ Βουρλιώτη: Η νέα παίκτρια που μπαίνει στους Μαχητές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Νέες αφίξεις θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα στο Survivor. Συγκεκριμένα στην ομάδα των Μαχητών θα προστεθεί άλλη μια νεαρή κοπέλα, εν ονόματι Μαντώ Βουρλιώτη.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη, η Μαντώ είναι έτοιμη να πετάξει για Άγιο Δομίνικο. Είναι personal trainer και θα κάνει πιο χαρούμενο το κλίμα στην παραλία λόγω του ευχάριστου χαρακτήρα της.

Φωτογραφίες και ρεπορτάζ για την Μαντώ Βουρλιώτη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler: Τεράστια ανατροπή με τους νέους παίκτες - Η ξαφνική απόφαση που "παγώνει" τα πάντα!

Survivor spoiler: Τι συνέβη με τους καινούργιους παίκτες που ήταν να μπουν στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης;

Την αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά και έρχεται να συνδεθεί με το δικό μας ρεπορτάζ νωρίτερα! Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του Πρωινού του ΑΝΤ1 τόνισε πως γνώριζε ότι σήμερα θα αναχωρούσαν για τον Άγιο Δομίνικο αλλά αυτό "πάγωσε" και οι νέοι παίκτες παραμένουν Αθήνα!

Συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Οι δικές μου πληροφορίες λένε πως υπήρχε ένα ρεπορτάζ ότι σήμερα θα αναχωρούσαν κάποιοι για τον Άγιο Δομίνικο, αλλά τελικά έχει παγώσει μέχρι στιγμής. Δεν φεύγουν ακόμη αυτοί οι καινούργιοι παίκτες»!

Ποιος είναι ο λόγος; Ότι η παραγωγή σκέφτεται να βάλει μερικούς από τους Μαχητές στην ομάδα των Διασήμων κι όχι να φέρει νέους Διάσημους στο νησί, την ίδια στιγμή που κάποιοι εν δυνάμει Μαχητές βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και περιμένουν να μπουν στο παιχνίδι, όπως ο καταδρομέας, Μανώλης Μπούχλης, που σας είχαμε αποκαλύψει!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως μια από τις παίκτιες που είχε ακουστεί για το Survivor τελικά δεν θα μπει! Ο λόγος για την Βαλέρια Χοψονίδου, αδελφή της Ολυμπίας!

Ο Αλέξης Μίχας ανέφερε πως μίλησε τηλεφωνικά με τη Βαλέρια Χοψονίδου η οποία διέψευσε πως μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο δεν απάντησε σχετικά με το αν δέχτηκε πρόταση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share