Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η πείνα… βάρεσε τους Διάσημους - Προσευχήθηκαν για λίγο φαγητό

Ποιος Σπαλιάρας και ποιος Χρανιώτης;

12 Ιανουαρίου 2021 22:37
Survivor 4: Η πείνα… βάρεσε τους Διάσημους - Προσευχήθηκαν για λίγο φαγητό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Διάσημοι έχουν έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στο Survivor από την πρώτη στιγμή, αφού οι Μαχητές παίρνουν τις νίκες και εκείνοι φαίνεται πως έχουν… τρελαθεί από την πείνα, με αποτέλεσμα να προσευχηθούν για λίγο φαγητό.

Μετά τον άγριο καβγά, που σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο παίκτριές τους, η νύχτα αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολη, με το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας να πλησιάζει, εκεί όπου η νίκη είναι επιτακτική για τους Διάσημους, ώστε να μη βρεθούν εκ νέου σε θέση να ψηφίσουν στο συμβούλιο.

Survivor 4: Παππάς, Κοψιδάς και Κάτια... όπως Σπαλιάρας και Χρανιώτης

Με αυτό τον τρόπο, ο Αλέξης Παππάς, ο Γιώργος Κοψιδάς και η Κάτια Ταραμπάνκο… προσευχήθηκαν στο θεό του Survivor μπροστά στη σημαία της ομάδας τους, προκειμένου να τους έρθει λίγο φαγητό, αν και το μοντέλο βρέθηκε περισσότερο σε θέση θεατή.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι το σκηνικό αυτό έχει επαναληφθεί στην παραλία των Διασήμων στο πρώτο Survivor, εκεί όπου ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Γιώργος Χρανιώτης... προσεύχονταν στον ήλιο.

Survivor spoiler 12/01, οριστικό: Έχουμε ανατροπή; Ποια ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας;

Survivor spoiler: Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα (12/01) και ποια είναι η ομάδα που θα φτάσει στη νίκη και θα σώσει παίκτες;

Χτες είδαμε μια από τα ίδια! Οι Μαχητές πλέον όχι απλά κερδίζουν αλλά το κάνουν και με πολύ μεγάλη άνεση! Χαρακτηριστικό είναι πως την Δευτέρα, στον πρώτο αγώνα ασυλίας, κέρδισαν εύκολα με 10-2 και αν δεν ήταν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι να χαρίσει δύο εύκολες νίκες στους Διάσημους θα έχαναν με 10-0! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

 Survivor spoiler 12/01, οριστικό: Έχουμε ανατροπή; Ποια ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας;

Ωστόσο αυτό που δεν περιμέναμε ήταν εκείνο που έγινε στο συμβούλιο του νησιού! Οι Διάσημοι αντί να δώσουν την πολύ αδύναμη Ανθή Σαλαγκούδη, φάνηκε για ακόμα μια φορά ότι έχουν στο στόχαστρο τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος παρότι δίνει νίκες στην ομάδα δείχνει να είναι ανεπιθύμητος! Έτσι ο γνωστός ηθοποιός με 4 ψήφους είναι ξανά υποψήφιος αλλά αυτή την φορά έχει μαζί του και τον Πάνο Καλλίδη, ο οποίος επιτέλους παίρνει αυτό που αξίζει αγωνιστικά!

Πάμε όμως στα σημερινά! Θα καταφέρουν οι Διάσημοι να κερδίσουν και να μην δώσουν άλλον υποψήφιο προς αποχώρηση;

 Survivor spoiler 12/01

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (12/01);

Βλέποντας τα πρώτα πλάνα από το trailer του επεισοδίου καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο το spoiler του Athensmagazine.gr θα επιβεβαιωθεί για ακόμα μια μέρα! Ο λόγος είναι σαφής. Διάσημοι και Μαχητές μάχονται σε έναν στίβο μάχης που χρειάζεται συνεργασία αλλά ταυτόχρονα και ταχύτητα, δύναμη και χρόνο! Επομένως ο νικητής πρέπει να τα έχει όλα αυτά για να φτάσει στη νίκη! Και ρωτάμε τώρα εμείς. Υπάρχει πιθανότητα να έχει έναν τέτοιο συνδυασμό η ομάδα των Διασήμων;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ

Survivor διαρροή νικητής σήμερα

Και απαντάμε εμείς με τίποτα! Οι πληροφορίες μας αναφέρουν λοιπόν και πάλι Μαχητές και είναι 100% επιβεβαιωμένη!

Επομένως οι Διάσημοι θα κληθούν και πάλι να ψηφίσουν για να δώσουν έναν ή και περισσότερους υποψήφιους προς αποχώρηση!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share