Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Γι' αυτό η Ασημίνα ξέσπασε στην Κάτια: "Γιατί έτσι γίνεται"

Είχε παρασκήνιο η κίνηση της Ασημίνας!

12 Ιανουαρίου 2021 13:10
Survivor 4: Γι' αυτό η Ασημίνα ξέσπασε στην Κάτια:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Αρκετοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν άσχημα στην προσβλητική κίνηση της Ασημίνας Ιγγλέζου απέναντι στην Κάτια Ταραμπάνκο στο χθεσινό επεισόδιο επεισόδιο!

Συγκεκριμένα η παίκτρια των Μαχητών, μόλις κέρδισε έναν στίβο μάχης απέναντι στην Κάτια, γύρισε προς το μέρος της έκανε μια πολύ καλή χειρονομία και φώναξε "έτσι γίνεται"! Ωστόσο αυτό είχε... παρελθόν!

Συγκεκριμένα στο αγώνισμα της περασμένης εβδομάδας για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας όταν η Κάτια είχε κερδίσει την Ασημίνα είχε γυρίσει και είχε πει ακριβώς το ίδιο!

Δείτε τι είχε συμβεί στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler: Μπαίνει ο Δημήτρης Κεχαγιάς του Big Brother;

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό φέτος μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Big Brother λόγω, κυρίως, της σχέσης του με την Σοφία Δανέζη, κι όπως φαίνεται θα πάρει παραμάζωμα όλα τα projects του τηλεοπτικού σταθμού, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Ευτυχείτε, ενδέχεται να τον δούμε και στο Survivor.

Για την ακρίβεια το πρωί της Δευτέρας ρεπορτάζ της εν λόγω εκπομπής ανέφερε πως ο Δημήτρης Κεχαγιάς πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram - την οποία και κατέβασε λίγες ώρες μετά βέβαια - που έγραφε Survivor κι από κάτω είχε βάλει τρεις φατσούλες που δείχνουν να σκέφτονται, αφήνοντας να πλανάται πως έχει δεχτεί πρόταση να μπει στο παιχνίδι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share