Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζευγάρι μετά το Big Brother Δημήτρης Κεχαγιάς και Σοφία Δανέζη! Φωτογραφία ντοκουμέντο

Τους πιάσαμε στα πράσα!

30 Δεκεμβρίου 2020 13:46
Ζευγάρι μετά το Big Brother Δημήτρης Κεχαγιάς και Σοφία Δανέζη! Φωτογραφία ντοκουμέντο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχει τελειώσει το Big Brother με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη να κερδίζει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, ωστόσο οι παίκτες που συμμετείχαν εξακολουθούν να απασχολούν τα media.

Μετά την Άννα-Μαρία, η Σοφία Δανέζη βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο, με πολλούς να πιστεύουν ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού παίκτρια είχε ερωτικές σχέσεις με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Οι δύο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τις φήμες, ενώ η Σοφία Δανέζη δημοσίευσε κοινή φωτογραφία με τον Δημήτρη Κεχαγιά, στο Instagram γράφοντας "Hello my friends".

Κόλαση στο Big Brother: Τι πραγματικά έκαναν κάτω από τα σεντόνια Δανέζη και Κεχαγιάς; Όλα στην φόρα!

Big Brother: Άκρως αποκαλυπτική ήταν, στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή του OPEN “Ευτυχείτε”, η Σοφία Δανέζη για το τι έκανε τελικά κάτω από τα σεντόνια με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Ενώ, σε ένα «ξέσπασμα» εναντίον συμπαίκτη της προχώρησε η Σοφία Δανέζη, με την φιναλίστ του Big Brother να μιλά στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου και να τα βάζει ειδικά με τον Θέμη Κανέλλο.

Όλα όσα αποκάλυψε η Σοφία Δανέζη:

"Βρισκόμουν σε ένα σπίτι όπου ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστευόμουν ήταν ο Δημήτρης, κανένας άλλος. Ήξερα ότι μπορούσα να του εμπιστευτώ τα πάντα, ήξερα πως ό,τι και να του έλεγα θα έμενε μεταξύ μας. Με τον Δημήτρη έχουμε πει πολλά πράγματα που δεν μπορείτε να δείτε. Κάτω από τα σεντόνια μιλούσαμε, δεν είχαμε μικρόφωνο. Βγάζαμε τα μικρόφωνα και κρυβόμασταν για να μην μας δουν οι κάμερες. Τώρα που έχω φύγει από το παιχνίδι μπορώ να το πω", αποκάλυψε ο Σοφία.

Συνεχίζοντας μίλησε για την νικήτρια του ριάλιτι, την Άννα-Μαρία. "Θεωρώ ότι ο κόσμος είδε την αλήθεια μου, είδε ότι δεν προσποιήθηκα ποτέ. Είδε ότι ήμουν αυθεντική και πως δεν έπαιζα κανέναν απολύτως ρόλο. Δεν πέρασα καλά 3μιση μήνες με την Άννα Μαρία. Όσο για το περιστατικό που με είδτε να βγαίνω εκτός εαυτού, για να φτάσει εκεί πέρα ένας άνθρωπος σημαίνει ότι κατέπινε πολλά πράγματα. Δεν μπορώ να δω το απόσπασμα γατί με λυπάμαι. Δεν πέρασα καλά μαζί της".

Δείτε το απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share