Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Βόμβα» μεγατόνων για την παραγωγή - «Καμία σχέση αυτά που γίνονται με όσα προβάλλονται»

Νέα μεγάλη αποκάλυψη για το ριάλιτι

8 Ιανουαρίου 2021 11:18
Survivor 4: «Βόμβα» μεγατόνων για την παραγωγή - «Καμία σχέση αυτά που γίνονται με όσα προβάλλονται»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» μεγατόνων έπεσε για την παραγωγή του Survivor, με παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης να αφήνει τα δικά του «πυρά», τονίζοντας πως αυτά που γίνονται στις παραλίες δεν έχουν καμία σχέση με όσα προβάλλονται στον ΣΚΑΪ και τους δέκτες μας.

Ο Μιχάλης Αρναούτης ήταν ο πρώτος παίκτης, που αποχώρησε από το σόου, καθώς δεν είχε κερδίσει την εύνοια της ομάδας των Διασήμων και του κοινού, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να γυρίσει στην Ελλάδα. Ο ίδιος, πάντως, έμελλε να γίνει «καταπέλτης» απέναντι στο κανάλι του Φαλήρου, παρότι χθες (7/1) μίλησε σε αυτό για την εμπειρία του.

Survivor 4: Τα «καρφιά» του Μιχάλη Αρναούτη

Ο γνωστός πυγμάχος υποδέχθηκε την κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και επεσήμανε, ότι ο ΣΚΑΪ δε δείχνει, για παράδειγμα, την προσπάθεια του Αλέξη Παππά να τροφοδοτήσει την ομάδα, στο βαθμό που χρειάζεται, σε μια νέα αποκάλυψη μετά από αυτή που σχετίζεται με την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη. Παράλληλα, άφησε «μπηχτή» για την ικανότητα της Κάτιας Ταραμπάνκο να παίζει το ριάλιτι, σχολιάζοντας συνολικά πως στους δέκτες μας υπάρχει μια διαφορετική εικόνα για το παιχνίδι σε σύγκριση με την πραγματικότητα.

Survivor 4: Τον εντοπίσαμε - Αυτός είναι ο παίκτης που αυνανίζεται

«Φωτιά» έχουν πάρει οι φήμες στο Survivor μετά την αποκάλυψη, τόσο για το ειδύλλιο που υπάρχει στο «στρατόπεδο» των Διασήμων όσο και για τους παίκτες, που αυτοϊκανοποιούνται στην παραλία τους.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» προέβαλε στιγμιότυπα από το χθεσινό (7/1) επεισόδιο, όπου η Αγγελική Λάμπρη απλά… άφησε τη «βόμβα» και μετά αποχώρησε, μιλώντας για παίκτη ή και παίκτες, οι οποίοι αυνανίζονται κι έχουν γίνει αντιληπτοί από τους συμπαίκτες τους.

Survivor 4: Η αποκάλυψη της Αγγελικής Λάμπρη και… η ένοχη σιωπή

Ο Αλέξης Παππάς κόντεψε να κινήσει υποψίες, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν είναι μέσα στη… λίστα των υπόπτων, εκτός πια κι αν υπνοβατεί στη διάρκεια της νύχτας. Η αναφορά σε πολλούς παίκτες από τη Λάμπρη, πάντως, δημιούργησε εντυπώσεις και προβλημάτισε τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες της, που «πάγωσαν» τη στιγμή της αποκάλυψής της, σε μια ενδεχόμενη ένοχη σιωπή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share